1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Beklenti ve arzularınızı tatlı bir dille anlatmalısınız. Yeni iş teklifleri alabilir, farklı projelerde yer alabilirsiniz. Duygusal açıdan yine dalgalandığınız bir gün olacak.

BOĞA: Ailenize zaman ayırın. Aynı zamanda sevgilinize de zaman ayırmanız gerekiyor. Bu yüzden arada kalabilirsiniz. İş ile ilgili sorunlar artabilir.

İKİZLER: İş hayatınızdaki yetenek ve yaratıcılıklarınızı agresif şekilde kullanıyorsunuz. Başkalarını ikna etmek ve fikirlerinizi kabul ettirmek durumunda kalacaksınız.

YENGEÇ: Bugün ilişkinizi hareketli bir gün bekliyor.Sevdiğiniz kişinin ilgisi ve desteği moralinizi düzeltecek.Yapıcı ve olumlu tutumunuzla çevrenizi etkilemeye devam ediyorsunuz..

ASLAN: Aşk hayatınızda riskli bir dönem geçiriyorsunuz. Sabırlı olmalı ve sevgilinizin üstüne gitmemelisiniz. Biraz durup düşünmekte yarar var.

BAŞAK: Sabah saatlerinde yapacağınız sıkıcı toplantılar hayat enerjinizi tüketebilir. Ancak kendinizi bu olumsuz havaya sokmayın zira bugün arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşebilir ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz.

TERAZİ: Kendinizi iyi hissedecek ve tüm enerjinizi işlerinize yoğunlaştıracaksınız. Yaşanabilecek karışıklıklara dikkat! Duygusal yaşamınızda sizi etkileyecek bazı gelişmeler yaşanabilir.

AKREP: Yenilenmenin zamanı geldi. Değişiklikler size iyi gelecek. Her ne kadar yorulsanız da emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

YAY: Bugün oldukça gözlemci ve meraklı olacak. Çevrenizde gördüğünüzü her şeyi araştırma ihtiyacı duyabilirsiniz. Partnerinizin sempatik ve sıcak tavırları hoşunuza gidecek.

OĞLAK: İlişkinizde yaşanan problemleri yaratan taraf olmaktan vazgeçmeli, olayları büyütmemelisiniz. Bugünlerde yalnızca kendinize zaman ayırmanız ailenizde size karşı bir sitem oluşturabilir.

KOVA: Bugün sinirli ve fevri olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek küçük gerginliklere karşı sakin kalmalısınız.

BALIK: Bugün itibariyle birkaç gündür üzerinizden taşıdığınız baskı ve gerilimi atıyorsunuz. Aklınıza gelen yeni ve yaratıcı projelerinizi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.