1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ 
Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Nazik bir şekilde görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin.


BOĞA 
Baskı duygusu yaratan durumlar ile nasıl başa çıkacağınızı planlamalısınız. Arkadaşlarınızın ve yakınlarınızın desteğini alabilir, sorunları halledebilirsiniz.


İKİZLER 
Önemsediğiniz kişilerin davranışları düşüncelerinizin derinleşmesine neden olacak ve böylece düşünce tarzınızı değiştirmeyi başaracaksınız.


YENGEÇ 
Kendiniz ve yaşamınız hakkında düşüncelere gömülebilirsiniz. Bu, yalnız kalma arzunuzu tetikleyebilir. Kendi içinizde çözeceğiniz çok şey olabilir.


ASLAN 
Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık olmanıza rağmen, gün içinde pek çok işinizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabilirsiniz.


BAŞAK
Yeni atılımlarda bulunabilirsiniz ve kendinizi yenilemek için harekete geçebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeyi başaracaksınız.


TERAZİ 
Gizemli kişilerle karşılaşabilirsiniz. Duygularınız derinleşecek ve mistik konular ilginizi çekecek. Dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayın.


AKREP 
Sabah saatlerinde bilinçaltınızı harekete geçiren olaylar olabilir ve duygularınız yoğunlaşabilir. Fakat disiplinli davranmayı başaracaksınız.


YAY
Sosyal ortamlar sizi memnun edebilir. Bütün arkadaşlarınızı büyük bir organizasyona davet edebilirsiniz. Kalabalığın enerjisi size iyi gelecek.


OĞLAK 
MADDİ konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz da tavan yapacak. Yüksek hedeflerinize ulaşmak için bakış açınızı esnetmelisiniz.


KOVA
İşte parlama fırsatları çıkacak karşınıza. Size daha önce verilmiş bir görevin sonuçları size tahmininizden daha çok katkı sağlayacak.


BALIK
Az konuşup, daha çok uygulamaya koyma zamanı. Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var. Yıldızınız parlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.