1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

A+A-

KOÇ

İşinizle ilgili projelerinizi çevrenizde paylaşırken daha temkinli olmanızda yarar var, bilginize. Fikirlerinizi beğenildiği kadar eleştirileri de alabilir. Kafanızdakileri gerçekleştirmek için bundan daha iyi bir dönem olamazdı diye düşünebilirsiniz, dikkat! Ay Akrep burcunda hareket ederken, kaygılarınız olsa da sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz, dikkat! Girişken yapınız ile ikili ilişkilerinizde etkileyicisiniz. Girdiğiniz ortamlarda yabancılık çekmeden kolayca adapte olabilirsiniz. Hafta sonu için girişimlerden uzak gündelik işlerinize zaman ayırmanız doğru bir tercih olabilir. Bu şekilde uzun zamandır ertelediğiniz ama aklınızda olan işleri halledebilirsiniz.

Merkür Jüpiter ile kare açı yapıyor, Cuma günü sizin için zorlu geçebilir, dikkat!

BOĞA

Birden fazla konuda karar vermeniz gereken bugünlerde mantığınızı kullanmakta zorlanabilirsiniz, bilginize. Ay Akrep burcunda hareket ederken, hedeflerinize yönelik cesur adımlar atabilirsiniz. Beklemediğiniz teklifler almak sizi şaşırtabilir, dikkat! Kararsızlığa düşüp içinize kapanmak yerine sosyalleşmeyi tercih edebilirsiniz. İşinizde gösterdiğiniz performansın birazını aile ilişkilerinizi sağlamlaştırmak adına gösterebilirsiniz. İhmal edilmek kimsenin hoşuna gitmez, unutmayın! İlişkinizde ufak tefek sorunları büyütmeyişiniz sevgilinizin hoşuna gidiyor. Ama bazen baskın yapınızı göstermenizde hoşuna gidebilir. Ölçülü kıskançlık aşkınızı besler.

Cuma günü, Merkür-Plüton ile yaptığı açı, enerjiniz yükseliyor yeter ki yıkıcı olmayın, dikkat!

İKİZLER

Karar vermekte zorlandığınız bir süreç içerisinde olabilirsiniz. Acele ile vereceğiniz kararlar işleri kopma noktasına getirebilir, dikkat! Israrcı olmayıp sakin ve mantığınızla hareket etmenizde fayda var. Ay Akrep burcunda hareket ederken, hedeflerinize odaklanarak konsantrasyonunuzu arttırabilirsiniz. Duygularınızın derinleştiği bu günlerde çevrenizdeki gelişmelerde gözlemci olmayı tercih edebilirsiniz. Dışarıdan baktığınızda gerçekleri görmek daha kolay olacaktır. Sevgilinize karşı duygularınızı gösterirken kendinizi kısıtlamayın, dikkat! İlişkiniz daha tutkulu hale gelecektir.

Cuma günü, Merkür Jüpiter ile kare açı yapıyor, iletişimden kaynaklı sorunlar yaşanabilir, dikkat!

YENGEÇ

Her şeyi bu kadar kafanıza takarak kendine zarar veriyorsunuz, bilginize. Üst üste aldığınız işler üstünüzde bir baskı oluşturabilir. Ama olumlu gelişmelerde gündeminize gelecek, dikkat! Ay Akrep burcunda hareket ederken, kendinize olan inancınız artarak iş bitirme becerinizi ortaya koyabilirsiniz. Duygularınızın daha da yoğunlaşması ile ikili ilişkilerinizde hislerinize güvenebilirsiniz, dikkat! Hafta sonu için yapmak istediğiniz planlar için fazla para harcamamaya dikkat edin. Ekonomik anlamda bugünlerde biraz daha tasarruf yapma kararınız doğru bir tespit olacaktır.

Cuma günü, Merkür-Plüton ile yaptığı açı, üstünüzde baskı yaratabilir. Acele ile kararlar almamaya dikkat edin.

ASLAN

İşiniz ve çalışma ortamınızla ilgili fikirlerinize sınırlar koymayın, dikkat! Eleştiri almaktan çekinmenizin boşa olduğunu görebilirsiniz. Size karşı birçok vaatte bulunulabilir. Ama gerçekleştirmeye gelindiğin de ise bir sonuç elde edemiyor olabilirsiniz. Kimseden bir şey beklemeyin. İstedikleriniz için siz uğraş verirseniz, elde ettikleriniz sizi daha tatmin edebilir, dikkat! Ay Akrep burcunda hareket ederken, girişimci ruhunuzda beslenecektir. Kendinize olan inancınızın artması kapıları aralamanızda size yardımcı olabilir. İkili ilişkilerinizde hakimiyet sizde olabilir.

Cuma günü, Merkür-Plüton yaptığı açının etkisi ile yıkıcı konuşmalar yapmamaya özen gösterin, dikkat!

BAŞAK

Hayatınızda belirsizliklere yer vermek istemiyorsunuz. Bu zamana kadar yeterince tahammül ettiğinizi düşünebilirsiniz. Kendinize yeni bir yol çizip, bütün enerjinizi belirlediğiniz hedeflere kullanmak isteyeceksiniz, dikkat! Ekonomik anlamda rahatlamak için alacaklarınızın size ulaşması için girişimde bulunabilirsiniz. Ortak tanıdıklarının da bu konuda yol göstermesi sizi oldukça rahatlatacaktır. Ay Akrep burcunda hareket ederken, duygularınızın yoğunlaştığını görebilirsiniz. Bu da demektir ki ilişkilerinizde tavırlarınız ön plana çıkabilir, bilginize

Cuma günü, Merkür Jüpiter ile kare açı yapıyor, tepkilerinizde kontrolü kaybetmemeye çalışmalısınız.

TERAZİ

Karamsarlığa düşmek yerine korkularınızın üstünüze gitmelisiniz, dikkat! İşiniz ve çalışma ortamızda yolunda gitmediğini düşünmenize sebep olacak şeylerin içini doldurmadığını görebilirsiniz, bilginize. Siz detaylara önem verirsiniz. Her detay sizi bir şey ifade eder. Bu da demektir ki size karşı yapılan konuşmalarda daha dikkatli olunması gerekir. Sizden bir şey saklamak pek kolay olmayacaktır. Ay Akrep burcunda hareket ederken, daha gerçekçi bir bakış açısına sahip olduğunuzu fark edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde belirleyici olan sizin tavırlarınız olacaktır. Zıtlaşmalara dikkat etmelisiniz.

Cuma günü, Merkür-Plüton açısı gerçekleşecektir. Gizlilik samimiyetsiz yaratır, unutmayın!

AKREP

Ay burcunuzda hareket ederken, cesur kararlar aldığınız görülebilir, bilginize! Para ile ilgili çözümsüz kaldığını düşündüğünüz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sonuçlar elde etmeniz için uygun bir dönem olacaktır, dikkat! Sevgilinize hissettikleriniz ne kadar yoğun olsa da, göstermekte gerekir. Bazen söylediğinizde anlaşıldığını düşündüğünüz şeyler sizin hareketlerinizle daha da netleşir. Hafta sonunda bazı gündelik işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda kendiniz için vakit ayırmanızda doğru bir seçim olacaktır.

Cuma günü, Merkür-Plüton ile açı yaparken, söylediklerinizin derin yaralar açabileceğini unutmayın, dikkat!

YAY

Bugünlerde kendinizi ifade etme telaşı içerisinde olabilirsiniz. Özellikle bir eleştiri aldığınızda savunmaya geçiyor olmanız tedirginliğinden kaynaklı, bilginize. Yaptığınız işe olan inancınız tam iken kendinize güvenmemenizin bir anlamı olmadığını görmelisiniz, dikkat! Ay Akrep burcunda hareket ederken, kendinizden emin, kararlı adımlar atabilirsiniz. Siz girişken yapıdasınız. Bu yüzden iletişim kurmak sizin için zor değil. Çevrenizdekileri etkiniz altına alabilirsiniz. Ekonomik anlamda daha rahat hareket ederken, bazı yakınlarınıza destek olmanızda gerekebilir, dikkat!

Cuma günü, Merkür Jüpiter ile kare açı yapıyor, iletişiminizde zorlanmanıza neden olabilir, dikkat!

OĞLAK

Kendi kararlarınızı sorgulatan durumlar ile karşılaşabilirsiniz, bilginize. Emin olamadığınız durumlarda tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ay Akrep burcunda hareket ederken, iş ve maddi konulara dikkatinizi verirseniz olumlu sonuçlar alabilirsiniz, bilginize. Elde edeceğiniz kazanç ekonomik anlamda sizi rahatlatabilir. Aklınızda yatırım planı var ise bir süre araştırma yaparsanız, seçim yapma ihtimaliniz olur. Korumacı yapınız ile sevdiklerinizin her zaman yanında oluyorsunuz. Bunun içinde bir karşılık beklemiyorsunuz. Hafta sonunu yakınlarınızla birlikte geçirmek için planlar yapabilirsiniz.

Cuma günü, Merkür-Plüton ile açı yaparken, iddialaşmalar tartışamaya zemin hazırlayabilir, dikkat!

KOVA

Çalışma hayatınızda yaşadığınız aksaklıkları gözünüzde büyütmeyin, bilginize. İçinizde bir şeyi saklamaktan yana değilsiniz. Ne düşünüyorsanız söylemekten çekinmeyeceksiniz. Ama söylememiz gereken bazı sözlerde ağzınızdan çıkabilir, pot kırmamaya dikkat edin. Ay Akrep burcunda hareket ederken, konulara somut bir şekilde yaklaşmak isteyebilirsiniz. Daha hırslı ve istekli olduğunuz görülecektir, dikkat! İlişkinizde detayların önemi sizin için artabilir. Sevgiliniz ile paylaşımlarınızı düşündükçe ileriye yönelik kararlar alabilirsiniz.

Cuma günü Merkür Jüpiter ile kare açı yaparken, küçük ayrıntılarda kaybolmamaya çalışın, dikkat!

BALIK

Çevrenizde gelişen durumlara karşı tepkisiz kalıp gözlemlemeyi tercih edebilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda tarafsız kalarak, objektif bir bakış açısı sergilemeniz yararınıza olabilir, bilginize. Ekonomik açıdan beklentileriniz gerçekleşmedikçe, mali açından esnek davranamıyorsunuz. Bazı konularda kısıtlamalar yapsanız da beklediğiniz haberleri yakında alabilirsiniz, dikkat! Ay Akrep burcunda hareket ederken, sezgileriniz oldukça kuvvetli olacaktır. Hislerinizin gösterdiği yolda ilerlemek isteyebilirsiniz.

Cuma günü Merkür Jüpiter ile kare açı yaparken, iyimserliğinizin zararını görebilirsiniz, dikkat!

Kaynak:haberedikkat

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.