1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

Kariyerinizle ilgili konularda yaratıcılığın ve ilham gücünüzün yüksek olduğu bir sabaha uyanıyorsunuz. Uzun soluklu strateji üretebilirsiniz. 

BOĞA

Sosyal çevrenizden alacağınız ilhamla uzak seyahatler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte katılacağınız sanatsal aktiviteler keyif verebilir. 

İKİZLER

İşinizle ilgili yaratıcı projeler İçin gelir dışı kaynaklarınızı kullanacağınız finansal stratejiler geliştirebilirsiniz. Bugün güzel bir sürpriz olabilir.

YENGEÇ

Eşinizle geleceğe yönelik, idealleriniz doğrultusunda planlar yapmak keyif verecek. Kariyeriniz ile ilgili alacağınız sürpriz bir haber şaşırtacak. 

ASLAN

Belirsizliğini sürdüren gelir dışı kaynakları netleştirmek için stratejiler geliştirebilirsiniz. Uluslararası konularda beklenmedik bir gelişme olabilir.

BAŞAK

Sevdiğinizde birlikte romantik bir gün geçirmek ve geleceğe yönelik planlar yapmak için harika bir gün. Gelişmeler 
canınızı sıkabilir. 

TERAZİ

Evinizde günlük işlerinizi düzenlemek için güzel bir sabah olacak. Eşinizle beklenmedik konular üzerinden tepkisel davranışları dikkat. 

AKREP

Günün ilk yarısını sanatsal işlere ayırabilirsiniz. İşiniz ya kardeşlerimizle ilgili beklenmedik bir haber akşama doğru gerginlik yaratabilir. 

YAY

Evinize almak istediğiniz sanatsal bir obje için finansal bir planlama yapabilirsiniz. Çocuklarla ilgili beklenmedik bir harcama olabilir. 

OĞLAK

Romantik bir seyahate çıkmak keyif verebilir. Eviniz ile ilgili beklenmedik gelişmeler akşam saatlerinde ilişkilerde tepkisellik yaratabilir. 

KOVA

Kendinizi dinlenmeye ayırabilirsiniz. Alacağınız sürpriz bir haber beklenmedik davranmanıza yol açabilir. Önemli kararlar için beklemelisiniz.

BALIK

Sanatsal yaratıcılığınızı sosyal organizasyonlarda ortaya koyabileceğimiz bir sabah olacak. Akşam saatlerinde ise finansal konularda gelişmeler olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.