1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza görea bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Ailevi konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Yeni kararlar alıp, ilerleyebileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. Öğle saatlerinde daha sezgisel olabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylara karşı iç sesinizle dinlemelisiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Zihinsel olarak hareketli bir gündesiniz. İş hayatınızda yazışma ve konuşmanın yoğun olduğu zamanlar var. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha hayalci olabilirsiniz. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Parasal konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularda engelleri aşabilirsiniz. Sorumluklarınızın artması söz konusu olabilir. Öğlen saatlerinde kendinizi daha hayalperest hissedebilirsiniz. Karar almak için uygun zamanlar olmayabilir. Akşam saatlerinde organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Niyetinizi ortaya koyup yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenecek zaman yaratacaksınız. Öğle saatlerinde kendinizi çok daha sezgisel hissedebilirsiniz. Hayallere kapılıp işlerinizi aksatmamalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Gündeminizi gizli kalmış olaylar etkisi altına alabilir. Rahatlamak için iç sesinizi dinlemelisiniz. Yaşayacağınız olaylara karşı kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İlerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün biraz dağınık olabilirsiniz. Dikkatli olmaya çalışın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gelecekle ilgili beklentileriniz doğrultusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebileceksiniz. Öğleden saatlerinde uğraştığınız işlere daha sezgisel yaklaşabilirsiniz. İşten gelecek paralar olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflere ulaşmak için sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamalısınız. Öğle saatlerinde kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Sezgilerinize göre hareket etmek isteyebilirsiniz. Gün içinde bürokratik konular gündeme gelebilir. Yükleriniz artabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yeni ufuklara açılmak için hevesli olduğunuz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Farklı konularla ilgilenebilirsiniz. Öğlen saatlerinde dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi rahat ifade edebileceksiniz. Keyif aldığınız kişilerle akşam birlikte olmak isteyebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün işlerinizde ilerleme sağlayabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Endişelendiğiniz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yenilenmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. İlerleyen saatlerde dikkatiniz dağınık olabilir. Finansal açıdan yeni kararlar almamaya çalışın. İşlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Açık düşmanlara karşı tedbirli olmanız gereken bir gündesiniz. Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerde başarılı olmak için kendinizi doğru ifade etmeniz gerekebilir. İlerleyen zamanlarda olaylara daha sezgisel yaklaşabilirsiniz. Akşama doğru ise arkadaşlarınızla sohbet edeceğiniz yerlerde olmayı tercih edebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Çalışma hayatınızdaki karşılaştığınız engeller gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletebileceksiniz. Öğlenden sonra hayallere kapılacağınız zamanlar olabilir. Dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Aşk ve yaratıcılık konusunda bugün sezgilerinizi kullanabileceksiniz. Sabah saatlerinde işlerinizi netleştirmek için planlama yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde sevgilinizle keyifli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.