1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

Koç Burcu; Cumartesi gününde Koç Burçları’nın bağlılık ve arzular gibi iki çetrefilli kavram arasında belirli bir denge oluşturmaları gerekecektir. Diğer bir taraftan Koç burçları bugün özellikle parasal konularla ilgili olarak oldukça sahiplenici tavırlar içerisine girebilirler ve parasal durumlarından kaynaklı olarak kendilerini manevi anlamda rahat hissetmek isteyebilirler. Ancak elbette bu rahat olma arzusu içerisinde temel olarak kendi ayakları üzerinde durma ve kimseye bağlı olmama isteğini barındırmaktadır. Fakat bu durum diğer bir taraftan Koç Burçları’nın kendilerini sıkıntıda hissetmelerine sebebiyet verebilir. Çünkü bu sırada aslında kendi ayaklarınız üzerinde yeterince güçlü bir şekilde duramadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Dolayısıyla bir yandan hiç kimseye bağlı olmamak için çalışırken diğer bir yandan manevi açıdan başkalarına bağımlı hale gelebilirsiniz.


Boğa Burcu; Cumartesi gününde Boğa Burçları’nın romantik ilişkilerinde sevdikleri kişi ile duygusal anlamda aralarındaki dengeyi kurabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaları gerekmektedir. Yani bugün yeri geldiğinde zaman zaman kendi istekleriniz ve ihtiyaçlarınız yerine sevdiğiniz kişinin isteklerine ve ihtiyaçlarına daha çok önem vermeniz ve zaman ayırmanız gerekebilir. Böyle zamanlarda oldukça güçlü bir varlık olan egonuzu yenebilirseniz ve sevdiğiniz kişinin mutluluğu için yapabileceğiniz en iyi şeyi yapmaya odaklanabilirseniz bugün romantik ilişkinizde aradığınız mutluluğu yakalayabileceksiniz. Diğer bir taraftan bugün gelecekteki hayatınıza yönelik olarak kendinizi güvende hissedebilmek için maddi kazanç elde etmeye de oldukça önem vereceksiniz. Bu durumun sizi başkalarının istek ve ihtiyaçlarını görmekten alıkoymasına izin vermeyin.


İkizler Burcu; Cumartesi günü İkizler Burçları bir taraftan hayatlarında huzur ve güvenlik arayışı içerisinde iken diğer bir taraftan da sağlıklı bir şekilde yaşamak isteyebilirler ve buna bağlı olarak da gündelik koşuşturma, sorumluluklar, zorunluluklar ve yerine getirmeleri gereken işler ile ilgili olarak kendilerini stres altında hissedebilirler. Bu durum zaman zaman kendinizi çaresiz hissetmenize sebebiyet verebilir. Çünkü bugün bir yandan alışmış olduğunuz rahatınızda uzaklaşmak istemezsiniz, diğer bir taraftan ise esnek düşünmeye çalışarak hayatınıza yeni bir düzen getirmek isteyebilirsiniz. Ancak hayatın beraberinde getirdiği yoğun duygular, korkular, endişeler ve stres bu olasılıkların her ikisinin de mümkün olmasına müsaade etmeyebilir. Elbette bu sırada siz de ne yöne gitmeniz gerektiğini tam olarak kestiremediğiniz için zaman zaman kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz sevgili İkizler Burçları.


Yengeç Burcu; Cumartesi günü Yengeç Burçları günlük hayatları içerisinde neyin doğru neyin yanlış, kimin iyi kimin kötü olduğunu anlamakta hiçbir zorluk çekmeyeceklerdir. Ancak yine de zaman zaman bu gerçekleri görmekten kendi iradenizle kaçınabilir, kendi iradenizle bu gerçekleri görmezden gelebilirsiniz. Böyle zamanlarda olayları, durumları ve kişileri oldukları gibi görmek ve kabul etmek yerine olmalarını istediğiniz şekilde görmeye eğilim gösterebilirsiniz. Ancak bugün bunu yapmanız her zamankinden daha zor olacaktır. Bugün hayat gerçeklikleri size çok daha belirgin bir şekilde göstereceği için bu gerçeklikleri görmezden gelmeniz neredeyse mümkün olmayacaktır. Bugün geleceğinizle alakalı hedeflerinizi gerçekleştirmeye yönelik olarak sakin ve sessiz adımlar atabilirsiniz veya bununla bağlantısı olmayan bir şekilde oldukça kıskanç, inatçı, öfkeli ve sert tavırlar sergileyebilirsiniz sevgili Yengeç Burçları.


Aslan Burcu; Cumartesi gününde Aslan Burçları’nın duyguları oldukça ön planda olacaktır. Dolayısıyla Aslan Burçları bugün isteseler de istemeseler de bir anlamda bilinçaltlarının en derin yerleri ile yüzleşmek durumunda kalacaklardır. Dolayısıyla bugün karşınıza çalışma hayatınızla ve toplumsal yaşantınızla alakalı konulardaki veya kariyer hayatınızla ilgili meselelerdeki istek ve arzularınız çıkabilir. Ancak yine de ev içerisindeki aile hayatınızda yaşanmakta olan durumlar sizi olduğunuz yerde sabit kalmaya mecbur bırakabilir.  Dolayısıyla bugün bir yanınız güven içerisinde yaşamak isterken diğer yanınız pek çok kriterin bir araya gelmesi nedeniyle ne yapacağını bilemez bir şekilde kendisini hayatın orta yerinde bulabilir. Bu durum bazı Aslan Burçları için çalışma hayatları ile alakalı durumlar yüzünde ev içerisindeki aile hayatlarında yaşayacakları ufak tefek problemlere işaret edebilir.


Başak Burcu; Cumartesi günü sevdiğiniz kişi kendisinden hiç de beklemediğiniz bir şekilde oldukça rahatına düşkün ve kazanımlarına önem veren birinin davranışlarını sergileyebilir. Ancak siz buna karşılık olarak kendi sınırlarınızı ve kişiliğinizi korumaktan yana bir tavır sergileyebilirsiniz. Bu durum sizin de tahmin edebileceğiniz gibi sizinle sevdiğiniz kişinin istekleri arasında belirgin bir ayrım oluşturabilir. Bugün sevdiğiniz kişi sakinlikten yana iken siz sakin olmak bir yana, her konu üzerinde en ince ayrıntıları bile incelemek isteyebilirsiniz. Bu durum, siz geçmişte yaşanmış olayları en ince ayrıntısına kadar incelerken sevdiğiniz kişinin sakin kalması ile sizin daha da gergin bir ruh hali içerisine girmenize sebebiyet verebilir. Bu durumda elbette sevdiğiniz kişi ile aranızda bir anlaşma ortamı oluşturmaya gayret etmelisiniz ve sabit düşüncelerinizi bir kenara bırakarak konuşabilmelisiniz.


Terazi Burcu; Cumartesi gününde ruhsal açıdan doyuma ulaşmak ve huzur bulmak isteyen Terazi Burçları özellikle öğlen saatleri itibariyle duygusal konularda birtakım karmaşalar yaşayabilirler. Bugün sizin açınızdan gururunuzu kıracak bir davranışta bulunmuş olan kişileri affetmek istemeyeceksiniz. Bu durum sizin güçlü karakterinizden kaynaklanmaktadır; ancak kendi yolunuzda emin adımlarla ilerlemeye devam edebilmek için gayretinizi ve enerjinizi toplamanız gerekmektedir. Bugün bu hayattaki pek çok şeye karşı tepkili olabilirsiniz. Bunlar genel olarak bağlılıklarınız, bağımlılıklarınız, arzularınız, güvence duygunuz ve haksızlıklar olacaktır sevgili Terazi Burçları. Böyle bir ruhsal durum içerisinde kendinize zarar vermemeniz için çevrenizdeki insanlarla değil sadece kendinizle ve kendi duygularınızla ilgilenmelisiniz. Zira aksi takdirde oldukça saldırgan davranışlara yönelebilirsiniz.


Akrep Burcu; Cumartesi gününde Akrep Burçları istekleri ve duyguları arasında belirli bir dengeyi sağlamak isteyeceklerdir. Bugün bir yandan huzur arayacak, diğer bir yandan ise hayatınızı sakin ve dingin bir şekilde sürdürmek isterken aynı zamanda da hayatınızdaki pek çok şeyi kontrolünüz altına almaya çalışacaksınız. Bugün diğer bir taraftan da alışkanlıklarınız, aidiyet ve sahiplik duygularınız ve küçük şeylerden mutlu olmayı bilen kişilik yapınız, kişiliğinizin doymak bilmeyen tarafına karşı yenik düşebilir. Zaman zaman hepimizin hayatında ve iç dünyasında doğru ile yanlış veya iyi ile kötü kendi aralarında bir çeşit savaşa girebilir. Ancak siz Akrep Burçları olarak bu savaşlardan olumsuz yönde etkilenmemek için kendinizi korumakta ve kollamakta pek çok kişiye göre çok daha başarılı kişiler olarak biliniyorsunuz.


Yay Burcu;  Cumartesi gününde Yay Burçları, günlük hayatları ile alakalı meselelerde huzur ve güvenlik arayışı içerisinde olacaklardır. Bunun yanı sıra bugün çevrenizdeki insanlarla aranızdaki ilişki ve iletişim sırasında duygusal anlamda yaşanan ufak tefek düşmanlıklar, kıskançlıklar ve oyunlar sizin için sinir bozucu ve can sıkıcı bir hale gelebilir. Bugün siz her ne kadar elinizden gelen en iyi şekilde çalışıp çabalasanız da karşınıza çıkan birtakım durumlar ve olaylar sırasında sizi kendi çıkarları yönünde kullanmaya çalışan insanlar yüzünde duygusal, fiziksel ve maddi anlamda zarara uğrayabilirsiniz. Elbette hayatınızda tüm bunların olup bitmekte olduğunu bilmek sizi duygusal açıdan zorlayabilir ve sinirlerinizin bozulmasına sebebiyet verebilir. Dolayısıyla çok doğal bir şekilde size tüm bunları yapan insanları affetmek içinizden gelmeyebilir. Serinkanlı bir şekilde düşünmenize fayda var.


Oğlak Burcu; Cumartesi gününde Oğlak Burçları bir taraftan hedeflerine ulaşmak isterlerken diğer bir taraftan bu hedeflerine ulaşmak için izleyecekleri yolda yaşayacakları macera açısından kendi iç dünyalarında birtakım korkularla yüz yüze gelebilirler. Bugün bir yandan çevrenizde bulunan insanlarla iletişimde ve ilişkide bulunmaya devam etmeli, diğer bir yandan ise sahip olduğunuz tüm maddi ve manevi değerleri korumayı ve muhafaza etmeyi sürdürmelisiniz. Elbette bunu yapmak her zaman herkes için çok kolay bir şey olmayabilir; ancak siz Oğlak Burçları olarak güçlü kişilik yapınız ve ayrıntılara önem veren titiz yaklaşımınızla bu durumun üstesinden pek çok insana göre oldukça kolay bir biçimde ve oldukça kısa bir sürede gelebileceksiniz. Dolayısıyla bugün bu durumda ihtiyacınız olan tek şey kendinize inanmak ve güvenmek.


Kova Burcu; Cumartesi gününde Kova Burçları içerisinde bulundukları tüm durumları her yönüyle anlayabilecek ve gerek gördükleri ve birtakım aksaklıkların olduğunu düşündükleri yerlerde önlem alabileceklerdir. Ancak bugün eviniz içerisindeki aile yaşantınızda güvenlik hissiyatınıza mümkün olduğunca özen göstermeli ve önem vermelisiniz. Bugün ev içerisindeki aile yaşantınızla ilgili olabilecek tüm konularda mümkün olduğunca tedbirli ve sakin bir biçimde hareket etmeli, yapmanız gerekenler ve yapılacak işler üzerinde sakince ve mantıklı bir şekilde düşünmeye gayret etmelisiniz. Bugün özellikle kariyerinizle, aile bireylerinizle olan ilişkilerinizle, güvenlik hissiyatınızla ve kendinizle yüzleşmenizi gerektiren konularla ilgili eksik ve zayıf yönlerinizi görmeniz, gözden geçirmeniz ve bu yönlerinizi tamamlamanız ve güçlendirmeniz her zamankinden daha kolay ve verimli olacaktır.


Balık Burcu; Cumartesi günü Balık Burçları son günlerde almış oldukları kararların geldiği son noktayı görebilmek açısından oldukça şanslı ve başarılı olacaklardır. Diğer bir taraftan bugün güven arayışınız da sizin için oldukça önemli bir gündem maddesi olacağından eğer hukuki alanda yapmanız gereken herhangi bir işiniz varsa bu işinizde de başarı ve verimlilik sizleri bekliyor olacak. Eğer bugün bu tarz hukuki durumlarla tek başınıza ilgilenmekte güçlük çekiyorsanız çevrenizde bulunan ve kendisine güvendiğini kişilerin yardımına ve desteğine başvurabilirsiniz sevgili Balık Burçları. Çünkü bugün çevrenizde bulunan ve kendisine güvendiğiniz kişilerle iş birliğinde bulunmak size her zamankinden daha fazla faydalı olacaktır. Ancak bugün her koşulda zihninizin bir köşesinde endişeli ve huzursuz düşüncelerin var olması mümkündür. Fakat bu düşüncelerin abartılı bir noktaya gelmemesine dikkat etmelisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.