1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
18 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

18 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ:

Bugün hayatınızda planladığınız şeylerin dışında farklı değişimler yaşanabilir. Bu konularda dikkatli ve tedbirli olmaya çalışın. Öte yandan ikili ilişkilerinizde yakınlarınızı sevdiklerinizi kırmaktan kaçınmalısınız.

BOĞA:

Bugün düşündüğünüz şeyleri kolayca ifade edeceksiniz. İletişim yeteneğiniz üst düzeyde. İş hayatınızda olaylara bakışınız ve yorumlayışınız oldukça etkileyici ve farklı olacak. Öte yandan hayatınızdaki bazı alışkanlıkları değiştirebilirsiniz.

İKİZLER:

Bugün oldukça hareketli bir gün geçireceksiniz. Aile içinde yaşanacak bazı olaylar sizi derinden etkileyebilir. Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Öte yandan iş hayatınızda karşınıza çıkacak bir fırsat size farklı kapıları açabilir.

YENGEÇ:

Bugün gerçekçi ve sabırlı olmanız gereken bir gün. Olaylara duygusal yaklaşmak size hata yaptırabilir. İş yerinde ise ilişkilerinize belli bir seviye koymanız gerekebilir. Herkese güvenmemeli ve her düşündüğünüzü paylaşmamalısınız.

ASLAN:

Yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek adına büyük bir çaba sarf edebilirsiniz. Ancak iyimser ve olumlu olmaya gayret etmelisiniz. Öte yandan sevdiğiniz kişiye karşı anlayışlı olmalı ve kırıcı sözler sarf etmekten kaçınmalısınız.

BAŞAK:

Duygusal açıdan karmaşık bir gün yaşayabilirsiniz. Partnerinizin yaptığı bazı davranışlar kafanızı karıştırıyor olabilir. Sakin kalmalı ve tepki göstermemelisiniz. Öte yandan iş hayatınızda fikirlerinizi rahatça ortaya koyacak ve ikna edici olacaksınız.

TERAZİ:

İçinde bulunduğunuz duygusal kaostan bugün sıyrılabilir ve yaşadığınız ilişkide net kararlar almak isteyebilirsiniz. Öte yandan iş hayatınıza odaklandığınız bu günde başarılı görüşmeler yapabilirsiniz. Farkında olmadan bazı değişimlerin temellerini atıyorsunuz.

AKREP:

Sevdiğinizle aranızın iyi olması ve size olan ilgisi keyfinizi yerine getirecek. Ancak bu durum sizi iş hayatınıza odaklanmanızdan alı koyabilir. Dikkatli olun ve işinizi ihmal etmeyin. Öte yandan aile içinde maddi sorunlar olabilir.

YAY:

Yaşayacağınız bazı olaylar sizi heyecanlandırabilir. Ancak duygularınızı belli etmemelisiniz. Öte yandan iş hayatınızda sıkıntılı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Sorumluluklarınız ağır gelebilir ve rahatlamak adına sevdiğinizle birlikte kısa bir tatile çıkmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK:

Bugün ikili ilişkilerinizde sıcak ve samimi olacaksınız. Ancak öğle saatlerinde alacağınız bazı haberler sizi duygusallaştırabilir. Gereksiz yere kendinizi üzmemeli ve yaşadığınız olayları akışına bırakmalısınız.

KOVA:

Bugün kendinizi iyi hissedecek ve hayattan beklentilerinizi, ne istediğinizi gözden geçireceksiniz. İş hayatınızda yaşadığınız ve sizi zorlayan durumlara çözüm üretme arzusunda olabilirsiniz. Hayal gücünüzün üst düzeyde olduğu bu dönemde yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz.

BALIK:

Duyarlı ve hassas olduğunuz bir gün. Yaşadığınız olayları gereksiz yere büyütebilir ve duygusal tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız. Sevdiğiniz kişinin ilgisi moralinizi yükseltecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.