1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 18 YAŞ ÜSTÜ REHABİLİTASYON
18 YAŞ ÜSTÜ REHABİLİTASYON

18 YAŞ ÜSTÜ REHABİLİTASYON

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, bugün, Mağusa, Girne ve Güneşköy 18 Yaş üstü Rehabilitasyon

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar,  bugün, Mağusa, Girne ve Güneşköy 18 Yaş üstü Rehabilitasyon Merkezleri’ne devam eden engelli gençleri kabul etti.

Gençler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bankanı Gürpınar’a hediyeler takdim ederek, Engelliler Günü olması nedeniyle şiir okudu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar kabulde yaptığı konuşmada, üzerlerine düşen sorumlulukların farkında olduklarını;  engellilerin sosyal hayata daha aktif katılımı için çalıştıklarını söyledi.

Engellilerin hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmeye yönelik uğraştıklarını ifade eden Gürpınar, engellilere sadece kamuda değil, özelde de istihdamını sağlamak gerekliliği üzerinde durdu. Gürpınar, bu amaçla doğrultuda teşvik programları ve özel sektörde çalışan özürlülerin ödeneklerinin bir kısmını verme planları olduğunu anlattı.

Aziz Gürpınar, engelli yaşam evlerini hizmete koyarak yatılı bakım sağlamaya hazırlandıklarını ve bakanlar kurulundan asansörlü araç temini için karar çıktığını ifade ederek, en kısa sürede ihaleyi sonuçlandıracaklarını belirtti.

Kabulde merkez sorumluları da taleplerini ileterek yapılanlar için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Gürpanar’a teşekkür etti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.