1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 18 YAŞ ÜSTÜ REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDEKİ GENÇLER
18 YAŞ ÜSTÜ REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDEKİ GENÇLER

18 YAŞ ÜSTÜ REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDEKİ GENÇLER

Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Girne 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden gençler,

A+A-

 

BAKAN GÜRPINAR GENÇLERİ KAMPTA ZİYARET ETTİ

Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Girne 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden gençler, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı  Esentepe Dinlenme Tesisinde 3 günlük kamp yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Sivil Savunma  Teşkilat Başkanlığı ile Sosyal Hizmetler Dairesi işbirliğinde, Esentepe Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen kampa, Merkezde rehabilite edilen 18 genç katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, dün kamp yapan gençleri ziyaret etti. Bakan Gürpınar’a ziyaretinde, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fatih Yarımbaş ve Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü  Umure Örs eşlik etti.

GÜRPINAR

Bakan Gürpınar, Merkezde gençlere el becerilerini geliştirecek atölye hizmetleri sağladıklarını belirterek,  gençleri çalışma ve sosyal yaşama hazırladıklarını kaydetti.

Merkezdeki görevlilerin büyük fedakarlık gösterdiğini ifade eden Gürpınar, "Bu hizmetleri  takdirle karşılıyoruz. Bu yıl bir ilki gerçekleştirerek  gençlerimizi geceleyin de  aile ortamından  ayırarak, kendi arkadaşları ve eğitmenleriyle birlikte  bir kamp ortamında bulunmalarına imkan vererek sosyal yaşam  deneyimlerini arttırmak  ve birbirlerine olan bağlılıklarını güçlendirmek  amacıyla kamp ortamı sağladık" dedi.

Gürpınar, bundan sonraki yıllarda da bu tür faaliyetleri farklı ortamlarda  gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

YARIMBAŞ

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı  Fatih Yarımbaş da , gençler için düzenlenen etkinliğe  tesislerini tahsis ederek  katkı sağlamaktan duyduğu  mutluluğu dile getirdi.

"Sivil Savunma’nın olan her şey Kıbrıs Türk Halkınındır " diyen Yarımbaş,  tesislerinin kapılarının bu tür faaliyetlere her zaman açık olduğunu dile getirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.