1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 18 YAŞINDAKİ BİR GENÇ NEDEN CANINA KIYMAK İSTER!
18 YAŞINDAKİ BİR GENÇ NEDEN CANINA KIYMAK İSTER!

18 YAŞINDAKİ BİR GENÇ NEDEN CANINA KIYMAK İSTER!

Ateş etti ve sonrasında yüzü dağıldı, esas niyeti intihar etmekti, arkasındaki sebep ise;

A+A-

Güzelyurt’a bağlı Yayla Köyünde dün akşam üzücü bir olay yaşandı. İddialara göre, 18 yaşındaki genç, sevdiği kızın kendisini bırakıp Avustralya’ya gitmesi nedeniyle bunalıma girerek canına kıymak istedi.

Güzelyurt bölgesinde büyük üzüntü yaratan olay, Yayla Köyünde yaşayan 18 yaşındaki Alpay Talaş’ın av tüfeği ile intihar teşebbüsünde bulunmasıyla gerçekleşti. Ağır yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Talaş, gerekli tetkiklerin yapılmasının ardından müşahede altına alındı.

Suratı dağıldı

Av tüfeğiyle başına bir kez ateş ederek canına kıymak isteyen 18 yaşındaki gencin suratında ciddi yara oluştuğu öğrenildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre, yoğun bakım ünitesinde müşahede altında tutulan Talaş hayati tehlikeyi atlattı.

Yakınları hastaneye akın etti

Alpay Talaş’ın yaşadığı üzücü olayı duyan çok sayıda aile yakını ve arkadaşı dün akşam Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne gelerek saatlerce bekledi. Yakınları, hayatının baharında canına kıymak isteyen Talaş’tan gelecek iyi bir haber için dua etti.

Daha öncede denedi

Doktorların, talihsiz gencin hayati tehlikeyi atlattığını belirtmesi üzerine derin bir nefes alan aile yakınları, sebep ne olursa olsun insanın canına kıymaması gerektiğini belirtti. Öte yandan, Alpay Talaş'ın geçtiğimiz aylarda da intihara teşebbüs ettiği ve bir mandrada kendini asmak istediği öğrenildi.

Ayrılığı kabullenemedi

Elde edinilen bilgilere göre, 18 yaşındaki genç, sevdiği kızın kendisini terkederek Avustralya’ya gitmesinden sonra psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Sevdiği kızdan ayrılmayı kabullenemeyen Talaş’ın, çareyi canına kıymada bulmak istemesi ise ailesi ve sevenlerine büyük bir üzüntü yaşatı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.