1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 180 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDILAR
180 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDILAR

180 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Messi için 180 milyon euroyu gözden çıkardılar

A+A-

Fransız gazetesi Le Parisien’in iddiasına göre Paris Saint Germain Kulübü (PSG), Barcelona’nın süper starı Lionel Messi için tüm imkanlarını zorlayacak.

Fransız gazetesi Le Parisien’in iddiasına göre Paris Saint Germain Kulübü (PSG), Barcelona’nın süper starı Lionel Messi için tüm imkanlarını zorlayacak. Messi’nin 250 milyon euro’luk serbest kalma maddesini bile ödemeyi düşünen PSG, bu transferde Messi’yi ikna etmesi durumunda Barcelona Kulübü’nün 150 ile 180 milyon euroluk bir teklifi kabul etmesini bekliyorlar.

 

Le Parisen’e göre Messi, PSG’nin teklifini kabul edebilir. Çünkü son dönemlerde İspanyol basınında çıkan bazı haberler Messi’nin hoşuna gitmiyor. Ayrıca sözleşmesinin iyileştirme çalışmalarının Barcelona kulüp yetkililerince yavaş devam etmesi ve Neymar transferi Messi’yi huzursuz eden durumlardan bazıları.

PSG dünyada Messi’yi transfer etme parasını ödeyebilecek birkaç kulüpten biri ayrıca bu transferden Ibrahimovic’in de memnun olacağını belirtern Le Parisen, PSG’nin sahibi Nasser Al-Khelaifi’in en büyük amacının PSG’yi dünyanın en iyisi yapmak olduğu, bunun için de en büyük hedefi Messi’yi transfer etmek olduğunu yazdı. Gazeteye göre sonra ki büyük hedef ise takımın başına Portekizli teknik adam Jose Mourinho’yu getirmek olacak.

DHA

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.