1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 188 ADET SİGARA VE 870TL NAKİT PARA
188 ADET SİGARA VE 870TL NAKİT PARA

188 ADET SİGARA VE 870TL NAKİT PARA

Karakaya Tekel Shop’u açan Yusuf Özür yakalandı.

A+A-

Gazimağusa’daki Raci Karakaya’ya ait Karakaya Tekel Shop’u açarak, içerisinden bin 519 TL değerinde 188 adet sigara ve 870 TL nakit para çalan Yusuf Özür tutuklandı.

İddia makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, meselenin olgularını aktarması için Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Hüseyin Osum’u tanık olarak dinletti.

Hüseyin Osum, zanlının 16 Mayıs 2013’te Karakaya Tekel Shop’un giriş kapısını kasten ve kanunsuz olarak kırıp açtıktan sonra, içerideki bin 519 TL değerinde 188 adet çeşitli sigara ve 870 TL nakit para sirkat ettiğini anlattı.

Zanlıyı aynı gün tespit ettiklerini kaydeden Hüseyin Osum, zanlı Yusuf Özür’ün “dükkan açma”, “sirkat” ve “kasti hasar” suçlarını başka bir şahısla işlediğini anlattığını belirttikten sonra araştırmasını yapabilmek için mahkemeden üç günlük süre talep etti. 

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Banu Soyer, tahkikatın selameti açıcından zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

 

Kaynak: Kıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.