1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İyimser ve pozitif olmanız gereken bir gün. Yaşadığınız zorluklarda olumlu bir tavırda olabilirseniz problemlerinizi kolayca aşabilirsiniz. Öte yandan karşınıza ilginç fırsatlar çıkabilir ancak kendinizi bazı değişimlere hazırlamanız gerekiyor.

BOĞA: Huzursuz ve stresli olacağınız bir gün. Gereksiz yere kendinizi sıkmaktan kaçının. Sizi harekete geçirecek bazı durumlar oluşabilir. Yaşayacağınız bazı gelişmeler oldukça olumlu olacak. İlişkinizde ise aceleci tavırlardan uzak durun.

İKİZLER: Bugün kendinizi dinleyecek ve kararlı olmayı başaracaksınız. Yaşadığınız zorluklarda yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmak üzere atılımlarda bulunabilirsiniz. İçinizden yükselen olumlu duygular sizi iyi şeyler yapmaya yöneltecek.

YENGEÇ: Sezgilerinizin yükseldiği bu günde iyimser ve kararlısınız. İş hayatınızda çalışmalarınızı hızlandırabilir, ilişkilerinizi daha sıcak hale getirecek programlar yaratabilirsiniz. Maddi konularda ise beklentilerinizin arttığı bir dönemden geçiyorsunuz.

ASLAN: Uzun süredir ertelediğiniz bazı konular bugün yine karşınıza çıkacak. Maddi bakımdan zor durumda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızla süpriz gelişmeler yaşanabilir. 

BAŞAK: Bugün keyifli bir çalışma günü olacak sizin için. Aklınızdaki fikirleri ekip arkadaşlarınızla paylaşabilir, yeni organizasyonlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise partnerinizden alacağınız haberler sizi sevindirecek ve isteklerinizi kolayca ortaya koyacaksınız.

TERAZİ: Aşk hayatınızda sevdiğiniz kişiyle olan ilişkiniz istediğiniz yönde ilerliyor. Öte yandan alacağınız bazı haberler sizi etkileyebilir ve düşünceleriniz karışabilir. Kararlı ve sabırlı davranmalısınız. Maddi açıdan zorlandığınız bir dönem…

AKREP: Duygusal olduğunuz bu günde sabırsız ve hırslı tavırlarınız size zarar verebilir. Sakin kalın. Arkadaşlarınızla iletişim kurabilir ve onlardan yardım olabilirsiniz. Geleceğe yönelik planlar yapabilir ve oldukça aktif olabilirsiniz. Sevdiğinizi ihmal etmeyin.

YAY: Bugün isteklerinizi gözden geçirecek ve ne yapmanız gerektiğine karar vereceksiniz. Alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve kararlarınızı etkileyecek. Öte yandan sürpriz bir teklifle ani değişiklikler de yapabilirsiniz. Şansınız yüksek, sürprizlere açık olun

OĞLAK: Bugün yoğun bir iş günü sizi bekliyor olacak. İş hayatınızla ilgili kafanızdaki bazı planları uygulamak adına görüşmeler yapacak, yeni girişimlerde bulunacaksınız.

KOVA: Görüşmeleriniz ilişkilerinizi güçlendirecek ve çalışkanlığınızla takdir toplayacaksınız. Aile bireyleri ile oluşabilecek tartışmalara dikkat!

BALIK: Bugüne gergin bir ruh haliyle başlayabilirsiniz. İş ortamında karşılaşacağınız bazı durumlar sizi zorlayabilir. Ve etrafınızdakilerle olan iletişiminizde sert bir tavırda olabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.