1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ:  İletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Ortaklarınızla ilişkilerinizde biraz dikkatli olmanız gerekecek. Akşam ise sevdiklerinizle olmak size iyi gelebilir.
 
BOĞA: Bugün yeteneklerinizi göstermek için mükemmel bir gün.Mesleğinizde yükselmek için uygun bir gün olabilir. Ancak ikili ilişkilerinizde kendinizi net şekilde ifade etmeye özen gösterin.
 
İKİZLER: Bugün iş arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İlişkinizdeki sorunları çözmek için ciddi adımlar atacak, partnerinizi mutlu etmek isteyeceksiniz.
 
YENGEÇ: İş yaşantınızda bugün sinirlenseniz de, dengelerinizi korumaya çalışmalısınız. Sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız kendinizi geri planda tutmanızda fayda var.

ASLAN: Size kazanç getirecek güzel bir işe imza atabilirsiniz. Geleceğinize yönelik girişimlerinizde şans sizden yana. Kendinizi olayların akışına bıraktığınızda daha iyi sonuçlar alacaksınız.

BAŞAK: Duygularınızı ifade etmekten çekinmemelisiniz. Hislerinizi açıklamanızda fayda var. İş ilişkilerinizde sorunlar çıkabilir. Dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: İçe kapanma konusunda üstünüze yok bu aralar. Sorunlarınızı kendi başınıza çözemezsiniz. Aile veya arkadaşlarınızda destek almalısınız.

AKREP: Bugün kendinizi farklı hissedebilir, hayatınızdaki bazı şeyleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Ertelenmiş seyahat planları tekrar gündeme gelebilir.

YAY: Gün boyunca değişken bir ruh halinde olabilir, hızlı ve girişken davranabilirsiniz. İlişkinizde yaşanacak sürpriz gelişmeler keyfinizi yerine getirecek.

OĞLAK: Bugünlerde geleceğinize yönelik adım atmak istediğiniz konularda hızlı ve etkili kararlar verebilir ve bu kararları rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

KOVA: Bugün, sosyal çevrenizden insanlarla görüşme arzunuz öğleden sonra yüksek olacak. Aile hayatınızda üstlendiğiniz fedakârlıkları bugün organize bir şekilde halledeceksiniz..

BALIK: Arkadaşlarınız sayesinde tanışacağınız insanların size yardımı olabilir. Onların sayesinde işleriniz kolaylıkla yoluna girecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.