1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19  AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün parasal konularla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla daha fazla paylaşım içinde olacağınız bir gündesiniz. Yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi uyum içinde hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde çatışmalar olabilir. Kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün fikirlerinizi yaymak için çevrenizdekilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar var. İlerleyen saatlerde daha doğru kararlar alabilirsiniz. Ailenizle ilgili olaylar gündeminize gelebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ailevi konularda iletişimin yoğun olduğu zamanlar var. Geçmişle alakalı konular da açılabilir. Kendi fikirlerinizi ortaya koymakta fazla ısrarcı davranabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılık gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi çok daha iyi hissedebilir, başladığınız işlerde başarılı olabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün kendinizi ifade edebilmek için başkalarıyla daha fazla bir araya gelebilirsiniz. İşlerinizdeki tüm sorumluluğu üstünüze alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar olabilir. Öğleden sonra işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım içinde olabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız planlar ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Gün içinde kendinizi rahatlamış ve uyum içinde hissedebilirsiniz. Odaklandığınız konularda farkındalığınız artabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde hayallere kapılacağınız zamanlar olabilir. Karşınızdaki kişiyi idealize edebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak size iyi gelebilir. Gün içinde ikili ilişkileriniz de çatışmalar olabilir. Karar vermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Endişe duyduğunuz konular bugün keyfinizi kaçırabilir. Finansal konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Duygusal yönden sizi bağlayan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Karar almanız gereken konularda dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sabah saatlerinde yaratıcılığınız güçlü olabilir. Gün boyu yeni ufuklara açılmak için hayaller içine dalabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyacağınız ve araştıracağınız zamanlar içindesiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Gündemdeki konularda karar almanız gereken durumlar yaşanabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İş hayatınızla ilgili sorumlu olduğunuz konuları ideolojik hale getirebilirsiniz. Fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için vizyonunuzu geniş tutmalısınız. Yaşanan olaylarda farkındalığınız artabilir. Bazı işleri tamamlamanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde tartışmalar yaşanabilir. Sakin kalmanızda fayda var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Gelecek hayallerinizin sizi daha fazla etkileyeceği zamanlar içindesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler beklentilerinizi karşılayabilir. Karşınızdakini anlamak için fırsat tanımalısınız. Almanız gereken kararlar olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bilemediğiniz konular sizi hayallere sürükleyebilir. İlgilendiğiniz konularda alacağınız sorumluluklar var. Sizden daha güçlü kişilerle görüşme içinde olabilirsiniz. İdealize ettiğiniz konulara dikkat etmelisiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için hedefler koyabilirsiniz. Bugün hayal ettiğiniz konular sizi zorlayabilir. Değişiklik getirmeniz gereken konularda sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Olayları net görmeye başlamak sizin karşınızdakiyle tartışmanıza neden olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.