1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak.

BOĞA: Gökyüzü bugün özel yaşamınıza dikkat çekmekte… Özel hayatınızda duygusal paylaşımların yoğun olacağı hoş bir gün size bekliyor.

İKİZLER: Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın.

YENGEÇ: Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

ASLAN: Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Süpriz gelişmeler olabilir. Birkaç işi birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz.

BAŞAK: Gergin bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili bazı olayların sürekli ters gittiğini düşünerek karamsar bir ruh halinde olabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün üzerinizde baskı yaratan durumlar olabilir. Sinirlerinize hakim olmalı ve öfkeli davranışlarda bulunmamalısınız.

AKREP: Kariyerinizle ilgili isteklerinizi ortaya koymak için acele etmeyin. İlişkinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilir, heyecan duyabilirsiniz.

YAY: Yapıcı ve olumlu tutumunuzla çevrenizi etkilemeye devam ediyorsunuz. Yaşanabilecek karışıklıklara dikkat!

OĞLAK: Duygularınızın ve aklınızın karmaşık olduğu bir gün geçirebilirsiniz. İş ortamınızda tartışmalardan uzak durun.

KOVA: Ailenize yapacağınız parasal destekleriniz devreye girebilir. Eğer bir ev alım, satım veya kiralama işiniz varsa bugün tam da buna uygun olacak

BALIK: Bugün aşk hayatınızda romantizmin doruklarındasınız. Sevdiğiniz kişiye duygularınızı açıklayıp, sevginizi ifade edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.