1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz Bugün toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

BOĞA:  Duygularınızı abartılı bir şekilde yaşamak istiyorsanız bugün çok uygun değil fakat sizin içinizde esen fırtınaları anlamak mümkün değil. Sakin yapınızın altında güçlü arzular yatıyor. Karşı taraftan beklediğiniz desteğin size yetmeyeceği bir gerçek. 

İKİZLER:  Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki hiç kimse size zarar vermeyecek. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

YENGEÇ:  Bugün satın alma duygunuz belirgin ve maddi konularla ilgili olaylar ön planda. Bazı konularda gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirirken hayal gücünüzü kullanmalısınız.

ASLAN:  Farklı davranış biçimleriniz aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

BAŞAK: Beklenti ve arzularınızı tatlı bir dille anlatmalısınız. Yeni iş teklifleri alabilir, farklı projelerde yer alabilirsiniz. Duygusal açıdan yine dalgalandığınız bir gün olacak.

TERAZİ: Sabah saatlerinde sinirleriniz biraz gergin olabilir fakat bu durum öğlene doğru hafifleyecek ve maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanılacak. Aşk enerjiniz yüksek.

AKREP: İş hayatınızdaki gelişmeler size başarı ve mutluluk getirebilir. Tamamlanması gereken işlerin üstesinden kolayca gelebileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Sağlık problemlerine dikkat.

YAY: Geçmişle yüzleşmek durumunda kalabileceğiniz etkiler söz konusu. Kafanızın karışmasına sebep olacak kişilerden ve olaylardan uzak kalmanızda yarar var. Parasal konularda sıkıntı devam ediyor.

OĞLAK: Gökyüzünün olumlu etkileri ile bugünün talihinizin yükseldiği ve her alanda gözle görünemeyen yardımlar aldığınız bir zamandasınız. Hem maddi hem de ruhsal alanlarda başarılı olmanız ve huzuru yakalamanız mümkündür.

KOVA: Çevrenizdeki insanlar yaşanan olumlu gelişmelerden kendilerine payeler çıkarmaya kalkabilirler ve sizi bu şekilde düşünmeniz için etkilemeye çalışabilirler. Şimdi yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin.

BALIK: Yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin. Karşılaştığınız fırsatları uzun süreli olması için çok iyi değerlendirin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.