1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

 

Sevgili Koçlar Cumartesi günümüz, burcunuzda ilerleyen ve sizlere cesur yaklaşımlar, güçlü duruş ve dünyaya kim olduğunuzu gösterme olanağı sunan Ay etkisi altında başlıyor. İçinizden geldiği gibi hareket edebilir, işlerinizi düzenleyebilir, çabucak bitirebilirsiniz. Kurallar, dayatmalar, sıkboğaz edilmelerden hoşlanmazsınız.

Saat 16:02 Ay-Satürn görünümü, arzu ve isteklerinizi gözden geçirmek anlamında önem taşır. İçinizden gelen bir ses bağımsız olmalısın, kimseye uymak zorunda değilsin demektedir. Siz de, bu sese uygun şekilde durumunuza, konumunuza, hayatımıza bir bakarsınız.

Saat 17:27 Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm ilişki-ortaklaşa yapılan işler, cinsel yaşamınızla alakalı konularda derinliklerinizle temasınızı güçlendiriyor. Siz etkileyici yönlerinizle istediklerinizi elde edebilir, insanları kendi tarafınıza çekebilirsiniz. Bu görünüm, ilişkilerdeki sorunların şifa bulmasını sağlar. Krizlerin önlenmesinde yardımcı olur. Gizli saklı birçok meselenin derinlerine inerek öğrenmenizde yardımcı olur.

Saat 20:56 Merkür-Pluto kavuşumu, olumlu yönde adımlar atmanız adına size destek verir.  Diyelim ki hala iş sorunları yaşıyorsunuz ve henüz ortada belli bir temel ve sağlamlık söz konusu değil. O zaman size tavsiyem, kendiniz için uzun vadeli hedefler belirleyin.  Planlarınız olsun. Bunları gerçekleştirmek için kendinize güvenin. Yaptığınız işe, attığınız adıma, verdiğiniz söze dikkat edin. Ve işlerin yavaş gelişimi nedeniyle umudunuzu yitirmeyin, yolunuzda emin adımlarla ilerlemeye devam edin.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar Cumartesi günümüz, Ay-Koç burcu etkisi altında başlıyor. İşinizle ilgili bir karar vermeniz gerektiğinde iyice düşünmenizi tavsiye ediyorum. Otorite konumunda bulunan kişilerle aranızda istenmeyen durumlar oluşması ihtimaline karşı sakin ve ılımlı bir şekilde hareket etmek en akıllıca yöntemdir.

Saat 16:02 Ay-Satürn görünümü, bir yanıyla özgürlüğünüzü kısıtlayan her şeye duyduğunuz tepkidir. Diğer yanıyla aktif olmak arzunuzun işaretçisidir.

Saat 17:27 Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm hem ilişki konularında hem de ortaklaşa yapılacak işlerde yararlı olana yönelmenizi sağlar. Başkalarıyla, fayda elde edebilecek şekilde bağlantılar kurmaya çalışırsınız. Hem kendi isteklerinizin farkında olursunuz hem de etrafınızdaki insanları motive edebilirsiniz.

Saat 20:56 Merkür-Pluto kavuşumu yeni iş olanakları araştırmanız, işinizde uzmanlaşmanız adına da destek vermektedir. Kültürel anlamda kendinizi geliştirmeniz mümkündür. Başka bir şehirde ekmeğinizi arıyorsanız bu kavuşum neler yapmanız nasıl bir yol izlemeniz gerektiği hususunda zihninizi açıcıdır.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sevgili İkizler Ay-Koç burcunda Cumartesi gününe adım atarken, inandığınız her şeye sahip çıkarsınız ve girişimde bulunmaya hazır olursunuz. Doğal olarak sizi ön saflarda görmek mümkün olduğu gibi, hakkınız olanı elde etmek adına atak davranırsınız.

Saat 16:02 Ay-Satürn görünümü, sizi özgürce hareket etmeye, akşamı keyfinizce değerlendirmeye, hedefinize ulaşmaya davet ediyor. Ancak ilişkinizle ilgili konulardaki sorumlulukları göz ardı edemeyiz dostlarım.

Saat 17:27 Venüs-Chiron olumlu görünümü geçmişte yaşanmış zorlukları artık geride bırakarak, toplumun en üst seviyesine yükselmek için kendinize dikkat etmeniz ve yeteneklerinize güvenmeniz gerektiğini hatırlatıyor. Fiziksel ve ruhsal anlamda yenilenmenin de sırrı burada yatıyor. Siz tüm gücünüzle ideallerinize sahip çıkınız. Yanlış ilişkilerin ve gereksiz işlerin sizi güçsüz kılmasına müsaade etmeyiniz. Hayat, pes edenlerin değil, bilakis ona sahip çıkanların ödülüdür.

Saat 20:56 Merkür-Pluto kavuşumu, miras, sigorta, eş geliri, yatırım, bankalarla alakalı her türlü ilişki ve iş konularında akıllı ve ciddi değerlendirmelerde bulunmanız adına önemlidir. Maddi gücünüzün farkında olarak hareket etmeniz, kararlarınızı verirken hesabınızı kitabınızı iyi yapmanız, işinizi şansa bırakmak yerine dikkatlice incelemelerde bulunabilirsiniz. Kimle olursa olsun, sözleşmesiz, önünüzü görmeden sadece iyi niyetle çalışmalarda bulunmayınız. Kanunların size sunduğu haklarınızı mutlaka öğreniniz. Hak ve hukuktan ayrılmadan işlerinizi yapmaya çalışınız.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

evgili Yengeçler Ay-Koç burcu geçiş etkinliğinde Cumartesi günümüz başlıyor. Eviniz, ailevi ilişkileriniz ve duygu dünyanızla ilgili konularda, dikkatli yaklaşımlarda bulunarak, ancak kendinizden taviz vermeden bunu yapmanız yerinde olur. Başkalarının sizden beklentileri bir hayli fazla olur.
Saat 16:02 Ay-Satürn görünümü, sorumlulukların bizi nasıl da yorduğunu ve gönlümüzce hareket etmek isteğimizin önüne duvarlar ördüğünü gösteriyor. Oysaki insan bazen uzaklaşmak istiyor her şeyden ve herkesten. İşte biz de bugün, bir çıkış yolumuz var mı diye düşüneceğiz.

Saat 17:27 Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm hem heyecan verici hem de yeniliklerin işaretçisi. İnsan böyle bir enerjinin ışığıyla, hayatta sarılmak, büyümek, gelişmekten yana düşünüyor. Yaşamaktan zevk almanın,  ne kadar kıymetli bir şey olduğunu hissediyor. Çünkü bütün bunlar insanı hayata bağlıyor. Biz hayattan ne bekliyoruz, gerçekten ne durumdayız sorularının cevabı sizde saklı. Ancak şu var ki, bu görünüm şifalandırıcı duruyor.

Saat 20:56 Merkür-Pluto kavuşumu, iş veya özel ilişkiniz,  paylaşımlarınız, partnerinizle olan alışverişiniz konularında geçerlidir. İhtiyaçlarınız ve beklentilerinize göre tercihlerde bulunmanız anlamında güçlendiricidir. Düzgün bir seçimin veya anlaşmanın yolu, öncelikle kendinizi iyi tanımanız ve tartmanızdan geçtiğini unutmayalım. Bunlara dikkat etmeniz halinde bugünkü kavuşum uygulanabilir düşüncelerinizi, yargılarınızı, yanlışlarınızı veya eksiklerinizi birbirinizle dürüst manada paylaşmanızı ve hayale kapılmadan ilerisi adına düşünmenizi sağlar.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

 

Sevgili Aslanlar Cumartesi gününe, Ay-Koç burcu geçiş etkinliğinde başlıyoruz. Yakın çevreniz, partneriniz, kardeşlerinizle alakalı meseleler üzerinde durabilirsiniz. Yolculuklar, eğitim, bilgilenme anlamındaki işlerinizi takip edebilirsiniz. Ancak sabırsız davranmayınız. İnsanlarla konuşurken, belli bir tolerans göstermekte yarar var.

Saat 16:02 Ay-Satürn görünümü, her ne pahasına olursa olsun özgür olmak arzunuzu işaret ediyor ve hayatınızla ilgili vermek istediğiniz kararların da göstergesi oluyor. Her şeyi bir daha gözden geçirdiğinizde sizin için nelerin önemli olduğunu tespit edebilirsiniz.

Saat 17:27 Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm, kişinin kendi dünyasında para ve güç arzusu tarafından çevrelendiğini gösteriyor. Aşırı duygusal, bazen oldukça sıkıntılı ancak asla pes etmeyen duruşunuzla sizleri tebrik etmek lazım. Ha gayret diyen iç sesinizi eminim duyuyorsunuz. O zaman bu görünümün arzu ettiğiniz ne varsa onu elde etmenizde yardımcı olmasını diliyorum.

Saat 20:56 Merkür-Pluto kavuşumu, iş yaşamınızın gündelik şartlarını yoğunlaştırması ve dönüşümde bulunarak kendiniz için en doğru kararı verebilmeniz anlamında etkilidir. Eğer iş yerinizde sorunlarınız varsa, bazı kişiler sizin üzerinizde baskı ve kontrol kurmaya kalkışıyorlarsa, maddi açıdan sizi doyurmuyor bilakis haklarınızı sekteye uğratıyorlarsa konuşma vaktiniz gelmiş demektir. Bu kavuşumun gücünü arkanıza alarak, yetenekli olduğunuz alanlarda girişimci davranınız. Ciddi anlamda cesur ve kendinizden emin olarak özgeçmişinizi sizin için önemli gördüğünüz yerlere ulaştırınız.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

 

Sevgili Başaklar Ay-Koç burcu geçişiyle Cumartesi günümüzü karşılıyoruz. Bugün bizi huzurlu ve mutlu kılmanın yolu maddi yönden refahta olmak ve geçiminizi kimseye muhtaç olmadan sağlamak düşüncesinde yatıyor. İş ortamınız eğer huzursuzsa, hassas ve kırılgan bir ruh hali ile içinize kapanabilirsiniz. Tabii ki hayattan beklentileriniz var, öncelikle siz gerçekçi düşünebilen bir kişisiniz. Çalışkanlığınız ve dürüst yaklaşımlarınızla iş çevresinde her zaman aranılan bir kişisiniz.
Saat 16:02 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla bütünleşmekte, onları anlamakta zorlandığımızın göstergesidir. İç dünyamızda bizi rahatsız eden, özgürlüğümüzün önüne engeller koyan ailevi konulardan sorumluluklarımıza kadar her şeyi gözden geçiririz.
Saat 17:27 Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm, ilişkilerde yanlış olanı sürekli affediyor olmanın, üzüntüleri davet edebileceğini, bazen de gereksiz yere endişelenmenin bir ilişkiyi kökünden koparacağını işaret ediyor. Öncelikle sorunlu bir ilişki yaşıyorsak bu iki tanımlamaya dikkat etmek lazım. Hakikaten problem nerede? İşte bu görünüm zayıf olan halkayı daha net görebilmenizde yardımcıdır. İlişkisi olmayanlar için bu görünümün anlamı biraz daha farklı. Sizler de belki çok önceden yaşadığınız ilişkiyi hala sorguluyor olabilirsiniz veya başka birini hayatınıza almak istemiyorsunuzdur. O zaman sizler de artık geçmişi bir yana bırakıp şöyle bir etrafınıza bakmalısınız. Böyle düşünmenin bir yararı olmadığını anlayabilirsiniz.

Saat 20:56 Merkür-Pluto kavuşumu, aşk hayatınızla ilgili konularda aklı başında seçimlerde bulunmanızı sağlar. Hayatınıza olgun, aklı başında ve güçlü birinin katılması, iş hayatınızla ilgili konularda yeni bir gelişmenin ilerisi adına sizi kucaklaması anlamına gelen bugünkü kavuşum ilerisi adına düşünmeniz anlamında da sizi destekler. İlişkimiz yoksa bundan sonrasında nasıl seçimde bulunmalıyız sorusuna bugünkü kavuşum sayesinde daha net ve doğru şekilde bir yanıt bulmamız mümkündür.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sevgili Teraziler Cumartesi günümüz, Ay-Koç burcu etkisi altında başlıyor. Hayal gücünüzü yaratıcılık gerektiren alanlarda kullanarak kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Etrafınızda bulunan gerek karşı cins gerekse diğer kişilerle uyumlu ilişkiler kurarak idealize ettiğiniz sevgiyi içinizde hissedebilirsiniz. Arkadaş canlısı halinizle, sosyal hayatınıza renklilik katabilir, sanatsal konular başta olmak üzere her konuda yeteneklerinizi uygulama fırsatı bulabilirsiniz.

Saat 16:02 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla anlaşmakta ve özellikle partnerimizle ortaklaşa hareket etmekte zorlanmanın işaretçisidir. Kimseye uymak istemeyiz. Amacımız özgür olmak ve üstümüzdeki baskılardan kurtulmaktır. Durumumuzu her anlamda gözden geçirmek yönünde bu görünüm bir hayli etkilidir. Kendimizce tespitlerde bulunabiliriz.

Saat 17:27 Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm, bugüne dek tanıdığınız, ilişki kurduğunuz öyle veya böyle maddi-manevi alışverişte bulunduğunuz kişilerin size olan katkılarını veya verdikleri zararları gözden geçirmenin doğru olacağını söylüyor. Bunu yaparsanız, bundan sonrasında rahatlarsınız, artık yorulmaz, üzülmezsiniz diyerek bize yol yordam gösteriyor.

Saat 20:56 Merkür-Pluto kavuşumu, ailevi yaşamınız, yuvanız ve iç güvenliğiniz konularındaki dönüşümünüzün işareti olarak önem taşır. Miras, hisseli paralar, sigorta gelirleri, aile içi dönüşüm anlamındaki konuların konuşulmasını sağlayıcıdır. Aile büyüklerinizle alakalı mevzuların da göstergesi olan bugünkü kavuşum, üzerinizde baskı yaratabilecek bazı mevzuların gündeminizde yer almasını işaret edebilir. Eğer bir mülkün satışı ile ilgili işiniz varsa, bu mesele üzerinde uğraşmanız gerekebilir veya ailenizle oturup ne yapmanız gerektiği hususunda aklı başında bir strateji belirleyebilirsiniz.
Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sevgili Akrepler Ay-Koç burcu geçişiyle Cumartesi günümüz başlıyor. Yuvanız sınırları içindeki sıkıntılardan kurtulmak ve kendinize yeni bir dünya kurmak arzusu yine yoğun olacak. Başkalarına uymakta ve sabır göstermekte zorlanabilirsiniz. Acil işlerimize öncelik tanıyalım. İş ortamındaki gerginlikten uzak duralım. Sağlığımıza önem verelim.

Saat 16:02 Ay-Satürn görünümü, aktif ve özgür biçimde hareket etmemize engel olan koşulları, maddi durumumuzu, iş veya eğitimle ilgili konuları, yaşadığımız ortamı gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor.

Saat 17:27 Venüs-Chiron olumlu görünümü aşk olgusunun, bir doğum gibi yeniden var oluşun işaretçisi olduğunu anımsatıyor. Zorlanmadan ancak aşırı uçlarda yaşansa bile ondan asla vazgeçmeden hayatımızın tam ortasında yer almasını istiyoruz. O bize şu aralar öylesine gerekli ki. Ancak bir aşk, bizi saklandığımız karanlıklardan ışığa çıkarır. Ancak bir aşk, bizi kendimizle buluşturur. Gücümüzü toparlar, yaralarımızı iyileştirir. Böylesine güzel bir enerjinin hangi konuda olursa olsun sizi mutlu etmesini diliyorum.

Saat 20:56 Merkür-Pluto kavuşumu, eğitim hayatında olanların sıkı çalışmalarını, iş hayatında olanlar ciddi manada kendilerini gözden geçirmelerini, iş sorunları olanların akıllı planlamada bulunmalarında etkilidir. Yeni bir dönüşüm için kollarınızı sıvama vaktidir. Komşu ve akrabalık ilişkilerinizi de etkileyecek bugünkü kavuşum, hangi konuda olursa olsun harekete geçerek işlerinizi istediğiniz biçimde yönlendirmeniz adına size destek vermektedir. Gelişiminiz, büyümeniz için zihninizi belli bir alanda odaklamanızı sağlayan bu kavuşumunun iksirli gücünden yararlanarak, hayale kapılmadan gerçekçi bir şekilde kapıları çalarsanız size açılmayacak kapı yoktur.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sevgili Yaylar Cumartesi günümüzü, Ay-Koç burcu geçişiyle selamlıyoruz. Ekip çalışmaları, gruplar ve dostluklar bu enerjinin etkisiyle öne çıkar. Uyum, paylaşım ve sevgi alışverişinizde sorunsuz ve huzurlu bir şekilde günü geçirmek isteriz. Plan ve projelerimizi sunabilir, öncelikli işlerimize ağırlık vererek kolayca bitirebiliriz.

Saat 16:02 Ay-Satürn görünümü, tüm gücümüzle özgür yaşamak, hareket etmek, aşkla buluşmak ve üzerimizde kimsenin etkisi olmadan dilediğimizi yapmak arzumuzu işaret ediyor. Ancak sorumluluklarımızı da göz ardı etmeyelim olur mu?

Saat 17:27 Venüs-Chiron olumlu görünümü kendinizi geliştirmeniz, ruhsal yönden zayıf yanlarınızın farkına vararak güçlendirmenizde yardımcıdır. Ancak bazen insan başkalarının etkisi altında kalabilir. İnsanların ne kadar kötü olabileceklerini gördüğünde kaygılanabilir. Çünkü ne de olsa, aynı dünyayı paylaşıyoruz. Yaylar için bir kişinin, bir başkasının alanı içine girmesi, ikiyüzlü davranması, sürekli çıkarlarını düşünmesi kadar berbat bir şey yoktur. Çünkü Yay, olaylara bu denli maddiyatçı bakan kişi, kim olursa olsun içinden geleni söyleyerek tepkisini ortaya koyabilir. Bu görünüm, işte bu tip insanlara karşı daha dikkatli olmanızda yardımcıdır.

Saat 20:56 Merkür-Pluto kavuşumu, parasal konularda yeni ayarlamaların, ilişkiniz ve iş ortaklığınızla ilgili mevzularda ise görüşmelerin işaretidir. Merkür Oğlak burcunda ilerlediği için doğal olarak belli bir ciddiyet ve tutarlılık şart olmaktadır. Bu kavuşum, derinlikli olarak kendinizi gözden geçirmenizi, geçmişte yaşanılan acı tecrübeleri artık unutup, yenidene hayata sarılmanızı sağlayıcı bir arınma halidir.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sevgili Oğlaklar Ay-Koç burcu geçiş etkinliğinde Cumartesi günümüzü selamlıyoruz. Bugün, arzu ettiğiniz şekilde hayatınızı düzene koyma arzunuz ön planda olacaktır. Ancak parasal konularda dikkatli olmak, birilerinin aklınızı çelmesine izin vermemek lazım. Çok iyi gibi görünen bir durum daha sonra pişmanlıklar yaşatabilir. Ailemiz ve evimizle alakalı konularda yapmamız gerekenlere öncelik tanıyalım. Gerginlikten uzak duralım.

Saat 16:02 Ay-Satürn görünümü, farklı bir yerde yaşamak, özgür olmak, üstümüzdeki baskılardan kurtulup yeni bir hayata adım atmak arzumuzu işaret ediyor. Bizi durduran tüm sorumlulukları geride bırakmak istiyoruz. Peki, bu kolay mı? Bir bakacağız duruma. Neler bize engel olabilir veya neler zorlayabilir? İyice düşünelim.

Saat 17:27 Venüs-Chiron olumlu görünümü, arzu ettiğiniz bir şeye ulaşmak, onu elde etmek yönünde hırslandırıcı ancak vicdanınızın sesini dinleyerek hareket etmenizde yardımcıdır. Bazen bulunduğumuz ortam veya yaşamımıza dahil olan insanların ne amaçla bize yanaştıklarını bilemeyiz. Biz iyi niyetimizle onları karşılarız. Ancak bakarız ki, pek de öyle değiller. İşte bu görünüm, sizin öncelikle dostunuzu düşmanınızı bilmenizde, arkadaşlarınızı seçmenizde ve gerçekten size sevecek insanlara gönlünüzü açmanızda yardımcıdır. Toplumla birebir alakalı konularda, eğitimde, iş hayatında güçlü kişilerin size destek olmasında fırsatlar getirici olabilir.

Saat 20:56 Merkür-Pluto kavuşumu, hem iş hayatınız, hem hayata bakış açınız, hem de yeni bir statü elde etmeniz anlamındaki mücadelenizin  işareti olup, toplum önünde başarılı bir kişi olmanızı sağlayan yükselişin de simgesidir. Plutonun yaşattığı her deneyim insanı olgunlaştıran fakat öne çıkaran bir yansımaya işaret eder ki, bu yansıma ayakta durmasını bilen, kendine emek sarf etmiş, hakikaten tek dökmüş insanların başarıya ulaşması anlamına gelir.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sevgili Kovalar Ay-Koç burcu geçişiyle Cumartesi günümüz başlıyor. Etrafınızdaki kişilerle olan ilişkimizde liderlik gücümüz kadar, onlarla anlaşma arzumuz da ön planda olacaktır. Olumlu ve kendine güvenli hareket edebilirsiniz. Amacınıza erişmek için gayet kuvvetli bir hareket özgürlüğüne sahipsiniz. Sizin gibi sıra dışı düşünen biri için Ay-Koç burcu geçişi genel olarak bu anlama gelir.
Saat 16:02 Ay-Satürn görünümü, özgürce kendimizi ifade etmek, aktif olmak, gezmek, yaşamak, canlanmak arzumuzun işaretçisidir. Hedeflerimizi, sosyal yaşantımızı, iş ve özel durumumuzu gözden geçirerek tespitlerde bulunmaya çalışabiliriz.

Saat 17:27 Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm, şu anda iş problemi olan ve değişimde bulunmayı isteyenlerin, ilişkisinde mutsuz ve yalnız olanların, bir takım nedenlerle baskı altında olanların, maddi yönden acil paraya ihtiyaç duyanların sıkıntılarına çare bulmak için epeyce mücadele ettiklerini gösteriyor. Bazen her şey sanki açılır gibi oluyor ancak kimsenin bilmediği, anlamasının kolay olmadığı problemlerle uğraşıyorsunuz. Zayıf yanlarımızı bize hatırlatan Chiron, aynı zamanda bunlara çözüm bulmamız için bize şifalandırıyor.

Saat 20:56 Merkür-Pluto kavuşumu, geçmişin gözden geçirilmesi anlamına geldiği gibi, aşk hayatınız, başkalarıyla maddi-manevi ortak paylaşımlarınız (eş-aile-iş v.b) gibi geniş bir alanda derinlemesine yapılacak gözden geçirmenin işaretidir.  İnsan yaşadığı tecrübeler doğrultusunda olgunlaşır ve büyür. Bizlere düşen yaşanmış derslerin  özünü kavramış biri olarak akıllı seçimlerde bulunmaktır. Bugünkü kavuşum, dünyevi hedeflerinizle ilgili mevzularda yeniye yer açmak maksadıyla zihinsel olarak eskiyi temizleme hareketidir.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

 

Sevgili Balıklar, Ay-Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Cumartesi günümüz, bu geçiş etkinliğinde başlarken, maddi anlamda rahatça kararlarımızı uygulayabiliriz. Ancak yine de hesabı bilmekte yarar var. Piyasanın durumuna göre alış-satış, pazarlama, gereksinimlerin karşılanması yönündeki işlerimizi bitirmeliyiz.

Saat 16:02 Ay-Satürn görünümü, parasal konularda harcama meylimizi yükseltirken, bizim şöyle bir iş durumumuza bakmamız lazım. Kazancımız yeterli mi, günü birlik mi yaşıyoruz yoksa üç beş kuruşumuz bir kenarımızda var mı? Bunlar üzerinde düşünmekte yarar var.

Saat 17:27 Venüs-Chiron olumlu görünümü Balıklar için şifalıdır. Sırasıyla Chiron ile büyük üçgen oluşturan gezegenlerin enerjileri akışkandır, bir engele takılmaz. Ve hepimizin farklı alanlarda olsa da buna ihtiyacımız var. Bu akışta kendi derinliklerinizle temas ederek, hangi alanlarda kendinizi güçsüz hissediyorsanız, o konularda telkinlerde bulunarak, güzel dileklerde bulunarak rahatlayabilirsiniz.
Saat 20:56 Merkür-Pluto kavuşumu, dönüşümde bulunmanın işareti olarak önem taşırken, tepeye tırmanmanız için size gerekli olan başarı hırsını veriyor. İşte bu başarılı olma hırsı, hem doğru tercihlerde bulunmanızı hem de haklı mücadelenizde öne çıkmanızı hem de çok uzun vadeli olarak planladığınız işler üzerinde mantıklı düşünmenizi sağlıyor.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.