1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU
19 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU

19 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gelecek beklentilerinizde değişiklik yapacağınız bir gündesiniz. Arkadaş gruplarınızla buluşmak size iyi gelecek. Uğraştığınız işlerde yeni yolculuk planları yapabilirsiniz. İşlerinizde farkındalığınız artabilir. İkili ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Sosyal konulara yönelebilirsiniz. Yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsiniz. Karar vermeniz gereken durumlar yaşanabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş hayatınızda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Arayış içinde olduğunuz konular olabilir. Çevrenizde değişen olaylardan etkilenebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işler konusunda üstlerinizden destek alabilirsiniz. İyimser tavrınızı gün boyu korumak size iyi gelecektir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün özgürleşmek ve yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. Gün içinde değişken durumlar söz konusu olabilir. Yabancılarla iletişim halinde olacağınız bir gündesiniz. İşlerinizde medya, akademik konular ve uluslararası konuları kullanabilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade edebilmek için güçlü kişilerden destek alabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Endişe duyduğunuz konularda yeni arayışlara girebilirsiniz. Hareketli bir gündeminizi olabilir. Kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmalısınız. İletişim içinde olduğunuz kişilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar sizi zorlayabilir. Sizden daha güçlü kişilerden destek alabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Eşinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla uyum içinde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalara dikkat etmeniz de fayda var. Sizi uğraştırabilecek durumlara karşı temkinli olmalısınız. Otorite figürlerinden destek alabileceğiniz zamanlar olabilir. İyimser tavrınızı koruyun.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularla ilgili yeni arayışlara gidebilirsiniz. Hareket halinde olduğunuz bu günde iletişim problemleri yaşanabilir. Üstlerinizden alacağınız destekler gün içinde iyimserliğinizi arttıracaktır. Gün içinde yaşadığınız olaylarda bütünü görmek sizin için çok daha kolay olacaktır.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Aşk hayatınızın gündeminizi meşgul ettiği bir gündesiniz. Gün içinde kendinizi arayış içinde hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı zevk aldığınız konulara yönlendirmek isteyebilirsiniz. Güçlü olduğunu bildiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Hareketli ve iletişime açık bir gündesiniz. Elinize geçen fırsatları iyi değerlendirin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Ailevi konularla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Hareketli ev hayatınız sizi biraz yorabilir. Eski konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden rahatça gelebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde otorite figürlerinden destek gelebilir. Güçlü kişilerden destek alabileceğiniz bir gündesiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. İş hayatınızda hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde güçlü kişilerden alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. Bu durum keyfinizi yerine getirecektir. Planlayacağınız yolculuklara sevdiklerinizi de dahil etmek isteyebilirsiniz. Enerjinizi kaybetmeyin.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili tamamlanmalar olabilir. Hareketli bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz zamanlar olacak. İletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Gün içinde yeni konular gündeme gelebilir. İyimser ruh haliniz tüm gün devam edecektir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yeni başlangıçlar içinde olacağınız zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak size keyif verecektir. Olumlu tavrınız sayesinde işlerinizi yoluna koyabileceksiniz. Hareketli bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bilemediğiniz konular nedeniyle işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Hareket halinde olunduğunuz bir gündesiniz. Gözünüzden kaçırdığınız olaylar sizi zaman içinde meşgul edebilir. Gün içinde kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Yoğun iş temponuzu daha iyi organize etmeye çalışın. Sizden daha güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.