1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Detaylara olan düşkünlüğünüz daha da artıyor ve yapılan her işe olan özeninizde son derece yüksek. Sizinle aynı özeni göstermediğini düşündüğünüz insanlara karşı kızgın bir tavır sergileyebilirsiniz.

BOĞA: Öfke kontrolünü elinizden kaybetmemelisiniz. Yeni ortamlara girmeniz ve kalabalık bir insan grubuna karşı konuşma yapma ihtimaliniz yüksek.

İKİZLER: Kendinizi olduğunuzdan daha çalışkan ve hırslı hissediyor olabilirsiniz. Daha az uyuyup daha çok çalışabilirsiniz. Finans konuları ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ: Yoğun tempodan dolayı bugün zamanın nasıl geçtiğini ve ne zaman akşam olduğunu anlamanız zor olacak. Yorucu trafiğinizin olumlu yanları çok fazla.

ASLAN: Aşka zaman ayırmaya özen göstermelisiniz. Kendinizi sürekli savunmak zorunda hissediyor olabilirsiniz. Ayrıca sezgilerinize olan güveniniz de artıyor.

BAŞAK: Uzun zamandır niyetinden emin olamadığınız bir iş arkadaşınızla sorun yaşayabilirsiniz. Size tavsiyemiz, serinkanlılığınızdan asla ödün vermemelisiniz.

TERAZİ: Kendinizi sebepsiz yere huzursuz ve korkulu hissediyor olabilirsiniz. Uzun zamandır emek verdiğiniz bir işi sonuçlandırmaya çok yaklaştınız ve yakın zamanda mükafatını alacağınızdan emin olabilirsiniz.

AKREP: Güzel tesadüfler sonucu giderek yoğunlaşan projelere başlamanız mümkün. nsanlara kolay güvenen yapınız sizi yine hüsrana uğratabilir.

YAY: Bugün iş hayatınızla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İstemeden oluşan bazı olaylar canınızı sıkabilir ve üzülebilirsiniz.

OĞLAK: Kendinizle ilgili yeni fikirlerle ortaya çıkabilir, ifadeleriniz iyice önem kazanabileceği gibi bir parça da olsa bencilce bir hal alabilir. Açıktan açığa değil ama sizi gizlice tehdit eden konuların farkına varabilirsiniz.

KOVA: İş hayatınızda bazı sorumluluklar almanız gerekecek. Bu konuda biraz zorlanabilirsiniz. Ancak sabırlı olursanız bu işin de üstesinden gelebilirsiniz.

BALIK: İlişkiler ve diyaloglar açısından en güçlü olduğunuz günlerden biri. Yakın çevreniz ile ilgili hareketli ve şaşırtıcı gelişmelerle karşılaşabilir, öğle saatlerinden sonra ise ilginç fikirleriniz ile ortaya çıkabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.