1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde işleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizin için iyi olabilir. Üstlerinizle iletişimiz önem kazanabilir. Sorumluluk alacağınız işleri yüklenmek isteyebilirsiniz. Ailevi konular ile ilgili gelişmeler planlarınızı etkileyebilir. Esnek olmanızda yarar var.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kendiniz için keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz. Farklı konulara ilgi duyabilir, bunlar için zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi geliştirerek farklı bakış açıları geliştirmeniz mümkün. Arkadaşlarınızla zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz. Düşüncelerinizi onlara açmak iyi gelebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde sorumlu olduğunuz işlerinizle ilgili sizi endişelendiren konular gündeme gelebilir. Pratik zekânız, mantıklı, hızlı düşüncelerinizle alternatif çözümler üretmeniz mümkün. Yapmanız gereken konu ile ilgili detayları gözden geçirmek gerekebilir. Yakın çevrenizle bir araya gelmek ve ziyaretler keyfinizi yerine getirecek.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda fazla sorumluluk almamaya çalışın. Elinizdeki işlerinizi bitirmek sizi daha rahat hale getirecektir. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz zamanlar içerisindesiniz. Eşinizle ilgili konularla meşgul olmanız mümkün. Paylaşımlarınızda dengeli olacaksınız. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Karar vermeniz gereken konularda aceleci ve agresif kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Planladığınız iş akışında aksamalar olabilir. Planlarınızı daha esnek yapmanızda yarar var. Yaşanacak krizler sizi yorabilir. Olaylara biraz daha objektif bakmaya çalışmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek size keyif verecektir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Bu konuda çeşitli araştırmalar yapmak, imkânınız dâhilinde yurt dışında yapılan bu tarz işleri takip etmek ufkunuzu açacaktır. Gelecek hedefleriniz üzerinde daha fazla durma gereği duyabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün genelinde çalışma ortamınızda yaptığınız işlerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili konularda üstlerinizin dikkatini çekmeyi başaracaksınız. Yönettiğiniz ya da dâhil olduğunuz projelerde daha fazla sorumluluk almanız mümkün. İş hayatınızda dengeyi koruyabilmek için çok çalışabilir, çalışma arkadaşlarınızdan destek isteyebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün uğraştığınız işlerinizde hedeflerinize yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz seviyeye yaklaşmış olduğunuzu hissetmek sizi mutlu edecektir. İş ortamında zaman zaman inatçı davranmanız, tepkilere neden olabilir. Esnek olmanızda fayda var. Daha iyi bir iletişim kurmaya gayret etmelisiniz. Düşüncelerinizi pozitif tutmaya çalışın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sorumlu olduğunuz işlerinizde yavaşlamalar meydana gelebilir. Maddi konulara özen göstermelisiniz. Gün genelinde yeni başlangıçlar yapmak yerine elinizdeki işlerinize odaklanmaya çalışmanız sizin için yararlı olacaktır. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Dinlenmek için kendinize zaman ayırın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Gün genelinde kendinizi enerjik ve daha girişken hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Ancak mücadele de gerekiyor. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte farklı projeleri değerlendirebilir, sorumluluk alabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gün genelinde sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. İşlerinizde tamamlamanız gereken konulara yönelebilirsiniz. Planlarınızda aksamalar yaşanabilir. Şansınızı aşırı zorlamamalısınız. İlerlemeyen işleriniz için sabırlı olmalısınız. Finansal olarak farklı yatırım araçları arayabilir, bu konuda başkalarının fikirlerine başvurabilirsiniz. Olumsuz düşünce ve duygulardan uzak kalmaya bakın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün geleceğinizle ilgili daha gerçekçi ve sorumlu planlamalar yapabilirsiniz. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi zayıf hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir, bazı konuları kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın. Duygularınızı daha çok paylaşamaya bakın.

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.