1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Arkadaşlarınız sizden biraz şikâyetçi. Onlara daha fazla zaman ayırmalı ve dertlerine ortak olmalısınız.

BOĞA: Bu günlerde biraz fevri davranıyorsunuz. Sinirlerinize hakim olmanızda yarar var. Ummadığınız anda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER: Ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan kurtuluyorsunuz. Çıkacağınız kısa tatil size iyi gelebilir. Dostlarınızla hoş vakit geçirebilirsiniz.

YENGEÇ: Aşk kapınızı çalabilir bu aralar dikkat etmelisiniz. Hayatınız renklenecek. Yaşadıklarınızı arkadaşlarınızla paylaşmalısınız.

ASLAN: Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu durum sizin içinde yeni başlangıçlar demek. Ailevi anlamda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK: İş hayatınızda çok fazla sorumluluk alıyorsunuz. Her işi kendiniz yapmaya çalışmamalısınız. Bu durum size yıpratabilir daha dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: Haklı olduğunuz konularda taviz vermiyorsunuz. Bu durum iyi olsa da bazen size sıkıntıya sokabilir. Daha ılımlı olmanızda fayda var.

AKREP: Ufak kazalara dikkat. Çok dalgın olduğunuz bu günlerde kendinizi işinize veremiyorsunuz. Maddi anlamda tutumlu olmanızda fayda var.

YAY: Kendinizi fazla yıpratıyorsunuz. Sürekli üzülerek elinize bir şey geçmez. Bir an önce kendinizi toparlamalısınız. Sevdikleriniz sizin yanınızda.

OĞLAK: İş hayatınızdaki gelişmeler size başarı ve mutluluk getirebilir. Tamamlanması gereken işlerin üstesinden kolayca gelebileceğiniz bir gün sizi bekliyor.

KOVA: Bugün geçmişte yaptığınız bazı projelerin olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Bu da sizin çevrenizdekiler tarafından takdir edilmeniz demektir. Bugün zihninizi açık tutmaya çalışın.

BALIK: Yeni ortamlara girebilir, Yeni dostluklar kurabilirsiniz. Maddi sıkıntılarınız yavaş yavaş çözülüyor. Biraz daha sabır. Kazanan siz olacaksınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.