1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah saatlerinde gelecek beklentilerinizle ilgili yeni koşullar olabilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin kalmalısınız. Ani tepkileriniz herkesi şaşırtabilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz zamanlar var. İlerleyen saatlerde parasal konular gündeminizi daha fazla meşgul edebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklı aksaklıklar olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda arkadaşlarınızla birlikte program yapmak daha cazip gelecek. Gün içinde kazançlarınıza daha çok odaklanabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sabah saatlerinde yeni şeyler öğrenme ve keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Bugün yaşadığınız olaylarda bütünü daha net görebileceksiniz. İletişimde problemler çıkabilir, dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerde iş hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Bürokratik konular gündeme gelebilir. Ailevi işleri göz ardı etmemelisiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün ortaklı konular sizi biraz endişelendirebilir. Sabah saatlerinde ani kararlardan kaçınmalısınız. Endişe duyduğunuz konular karşısında sakin kalın. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Sabırlı olmalısınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Karşınızdaki kişinin fikirlerine önem vermeniz gerekebilir. Tepki yaratmamaya özen gösterin. İlerleyen saatlerde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda değişik koşullar doğabilir. Bu değişikler karşısında daha dengeli kalmaya bakın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün iş hayatınızda sorumluluklar artabilir. İletişimden kaynaklı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Olayları fazla abartmamalısınız. Sizi yoran konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra beraberliklerinizle ilgili olaylar daha çok ön plana çıkabilir. Uyum ve denge arayışı içinde olmalısınız. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu sabah yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere odaklanmak isteyebilirsiniz. Teknik problemler meşgul edebilir. Dengeli duruşunuzu bozmamalısınız. Ayrıca yaratıcı konulara, hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde sorumlu olduğunuz işlerinizde yoğunluk artabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan destek almak sizi rahatlatacak.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bu sabah ailevi konularla daha fazla ilgilenmek gerekebilir. Ev hayatınızdaki sıkıntılar gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Sabırlı davranmanız gerekecek koşullar içindesiniz. Neyse ki öğleden sonra daha keyifli koşullar doğmakta. Kendinize zaman ayırmak için fırsat yaratabilirsiniz. Kuşkusuz harcamalarınız da artabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sabah saatleri hareketli geçebilir. İletişimden kaynaklanan sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizdeki olaylara daha çok katılabilirsiniz. Yeni haberler duyabilirsiniz. İlerleyen saatlerde evinizle ilgili konular da gündeme gelebilir. Babanıza daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Fedakar davranmanızı gerektiren koşullar var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün sabah saatlerinde bütçenizle ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı arttırmak için yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Sabah saatlerinde çaba sarfetmek gerekiyor. Olaylar karşısında sakin kalın. İlerleyen saatlerde temposu yüksek işler sizi bekliyor. Yakın çevrenizdeki insanlar istekte bulunabilirler.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularda alıngan olabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza yönelmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Beslenmenize ve sağlık durumunuza dikkat etmelisiniz. Öğleden sonra parasal konular gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda bir şeyler yapabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda yeni arayışlar var.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sabah saatlerinde net olmayan, belirsiz durumlardan dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Olaylar karşısında sakin kalmaya bakın. Kimi zaman kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. İlerleyen saatlerde ise daha pozitif olabilirsiniz. Kişisel hassasiyetleriniz, yenilik isteğiniz gündeme geliyor. İlişkilerinizden çok şey öğrenebileceğiniz bir gündesiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.