1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

 

KOÇ: Aşk yaşamınızda güzel başlangıçlar meydana gelebilir! Ama tabii ki sizde istekli olursanız. Bazen düşüncelerinizi tavırlarınıza yansıtamadığınız için sonrasında pişmanlık yaşayabiliyorsunuz.

BOĞA: Mantığınızı ön plana çıkardığınızdan bu günlerde duygusal ortamlarda bulunmayı tercih etmeyebilirsiniz. Kendi mevcut sıkıntılarınız varken, çevrenizle de uğraşmak istemiyorsunuz. Tek taraflı bakış açısını benimsemek, iyi sonuçlar doğurmayabilir.

İKİZLER: Kendinize daha çok dikkat etmeniz gerektiren bir döneme giriyorsunuz. Göz ardı ettiğiniz bir takım ayrıntılar aile ilişkilerinizde daha belirgin hale gelebilir.

YENGEÇ: Canınızı sıkan konular etkisini kaybediyor. Önümüzdeki günlerde daha olumlu bir ruh haline girerek, üzüntülerinizin üzerinden nasıl gelebileceğini iyi bilen bir yapıcılığa sahip oluyorsunuz.

ASLAN: Kendinizi güçlü ve dinamik hissedeceksiniz. Bu da kararlarınızda kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyeceğiniz anlamına geliyor.

BAŞAK: Kendi yöntemlerinizle hareket etmeyi daha çok isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Fikirlerinizin ve yaratıcılığınızın artmasıyla daha çok belirginleşen bu durum özelikle kariyer yaşamınızda kendini daha çok gösterebilir, dikkat!

TERAZİ: Kariyer yaşamınızda ki istikrarınızla, övgüler toplayabilirsiniz, dikkat! Aşk yaşamınızda partnerinize isteklerinizi samimiyetle dile getirmeniz sizi daha iyi anlamasını sağlayacaktır.

AKREP: Yaşamınıza giren insanlarla ilk karşılaşmalarınızda mesafeli bir tavır takınmayı tercih etseniz de özellikle bu günlerde karşılaşacağınız insanlar bu yargıyı kırabilir, dikkat! Çevrenize karşı biraz daha esnek davranmalısınız.

YAY: Sağlığınız konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönem; küçük alerjik rahatsızlanmalarla karşılaşabilirsiniz, dikkat! Bu günlerde yapıcı davranışlarınız ile fedakar yönünüzü göstermiş olacaksınız.

OĞLAK: Kariyer yaşamınızda, farklı alanlarda da kendinizi gösterebileceğiniz bir dönemdesiniz; değerlendirmeye bakın! Geçmişten edindiğiniz tecrübeleriniz, geleceğe yönelik planlarınızda oldukça etkin bir rol oynuyor.

KOVA: Kıskanç yönünüzü ne kadar bastırmak isteseniz konu sevgiliniz olunca bu hiçte kolay olmuyor. Abartıya kaçtığınızda sevimli olmayabilir, dikkat! Çünkü artık korumanın ötesinde baskı olarak algılanabilir.

BALIK: Kafanızda birçok plan, yaşamınızdaki aynı anda meydana gelen birçok gelişmeyle birlikte pratiğe geçmeden sürekliliğini kaybediyor. İdealist yapınızı geri kazanmanız gereken bir dönem.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.