1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
19 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

19 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün karşılaşacağınız bazı olaylar duygularınızı karmaşıklaştırabilir. Ancak kararlı olmayı sürdüreceksiniz. Aşkınızı tazeleyebilir, aranızdaki sorunları unutabilirsiniz.

BOĞA: Eğer biraz daha cesaretli olursanız istediklerinizi başarabilirsiniz. Ummadığınız birinden sürpriz bir tklif alabilirsiniz. İşlerinizi ertelemeyin.

İKİZLER: Gün boyunca sevdiğiniz kişiyle olmadık konularda tartışabilir, inatçılık yapabilirsiniz. Dediğim dedik tavırlardan vazgeçmeniz gerekiyor.

YENGEÇ: Kendinizi halsiz ve bitkin hissedebilirsiniz. Oldukça sakin olacağınız bugün bazı küçük aksilikler yaşayabilirsiniz. Ancak soğukkanlı tavrınız bu aksaklıkları aşmanıza yardımcı olacak.

ASLAN: İç enerjiniz sayesinde adeta ışıldıyorsunuz. Bu durumunuzun herkes farkında. İstediğiniz insan karşınıza çıkabilir.

BAŞAK: Bugün oldukça keyifli bir gün geçireceksiniz. İçinizde yükselen istekleri ortaya koymak adına büyük bir sabırsızlık duyacaksınız.

TERAZİ: Gün içerisinde sevdiğiniz kişiyle seyahat planları yapabilir. Bunun için alışveriş yapabilirsiniz. Beklemediğiniz bir yerden iş teklifi alarak şaşırabilirsiniz

AKREP: Bugün ikili ilişkilerinizde oldukça yoğunsunuz. Karşı taraftan beklediklerinizi kolayca ifade edebilir, duygularınızı ifade etmede sabırsız ve zorlayıcı davranabilirsiniz.

YAY: İş hayatınızda artan sorumluluklarınız sizi daha istekli ve azimli yapabilir. İş temponuzun arttığı bu dönemde üzerinizde baskı yaratan düşünce ve duygulardan sıyrılın.

OĞLAK: Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin.

KOVA: Kararlarınızın arkasında durmalısınız. Kazanç sağlamak istiyorsanız kendinizden ödün vermemelisiniz. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

BALIK: Aşk ve iş konusunda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Kalbinizi istediğiniz gibi biri çalabilir. Fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.