1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah saatleri parasal konularda kendinizi yeterli hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi toparlayabilirsiniz. Günün ikinci yarısı için yardım alabilirsiniz. Yazışma ve konuşmaların yoğunluğu için işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar sizi de etkileyebilir. Yeni haberle alabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sabah saatlerinde hassas olduğunuz konular ön planda olabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. İç uyumunuzu sağlamakta zorlanmayacaksınız. Günün ikinci yarısı harcamalar gündeme gelebilir. Parasal konularda kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için çaba gösterebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sabah saatlerinde daha belirsiz koşullar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı hatalar yapabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde koşullar lehinize dönecektir. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi karıştırabilir. Yeni niyetler içinde olabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sabah saatlerinde kendinize daha güvenli olabilirsiniz. İşlerinizi öğleden sonraya bırakmamaya çalışın. Beklentide olduğunuz konuları başlatabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Günün ikinci yarısında koşullar biraz zorlaşabilir. Elinizde olmayan konulardan dolayı kısıtlanmalar olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Gün içinde işle ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bürokratik konularda sıkışmalar meydana gelebilir. İşteki sorumluluklarınız artabilir. Günün ikinci yarısında gelecekte yapmak istediklerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecek.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Olaylara farklı yönlerinden bakabileceksiniz. Kendinizi tamamlanmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydedebilirsiniz. Günün ikinci yarısında iş konuları daha ağır basabilir. Üstlerinizle iletişiminiz artabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstermelisiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konulardan dolayı yanlış kararlar almayın. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Günün ikinci yarısında daha değişik konularla ilgilenebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Hareketli zamanlar olabili

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sabah eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Uyum göstermeniz gereken bir gündesiniz. Kendinizi kontrol etmeniz zor olabilir. İlerleyen zamanlarda konular daha sıkışabilir. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Endişe duyduğunuz konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün çalışma koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizin yoğunluğu nedeniyle planlama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle ilgili konular sizi etkileyebilir. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olun.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sabah saatlerinde keyif aldığınız uğraşlar içinde olabilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlarla daha kolay adapte olabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeminize gelebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sabah saatlerinde ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmiş kalan konular sizin sorumluluğunuza geçebilir. Toprak ve emlak konuları ile ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında kendinize zaman ayırabileceksiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oylayabilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Konuşma ve yazışmalar nedeniyle işlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi çok iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar kulağınıza gelebilir. İlerleyen saatlerde ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlık konularında desteğiniz gerekebilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.