1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza görea bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gün içinde ailevi konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Dostlarınızla zaman geçirmek ve sanatsal konulara zaman ayırmak size iyi gelecek. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. İlerleyen saatlerde huzursuzluklar olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

.Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İlişkilerinizden gelen yoğunluk sizi zorlayabilir. Hobilerinizle ilgilenmek sizi keyiflendirebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat ilerleme fırsatınız olabilir. Akşam saatlerinde tartışmalar yaşanabilir. Duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sabah saatlerinde keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda yeni şeylere başlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alacağınız bir gündesiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşama doğru gündeminiz hareketlenebilir. Huzursuzluk yaratan durumlara dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Kişisel hassasiyetiniz olan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bugün dostlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durun. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kendinizi ifade etmek için çaba sarf edebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılı zamanlar yaşayabilirsiniz. Kayıplar meydana gelebilir. Kabullenme içinde olabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular daha fazla gündeminize gelebilir. İlişkilerinizde dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalar olabilir. Risk almak için acele etmemenizde fayda var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

.Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha rahat ilerleyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Detaylara fazla takılmamanızda fayda var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün gündeminizde olan konulara karşı farkındalık içinde olabilirsiniz. Bazı işlerinizi büyütebilmeniz için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişimizi sıkı tutmanız gereken bir gündesiniz. Göz önünde olmaktan keyif alacaksınız. İlerleyen zamanlarda daha kolay risk alabilirsiniz. Acele hareket etmekten kaçının.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün gündeminiz yoğun olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir. İş hayatınızda kendinizi çok daha rahat ifade edebileceksiniz. Kendinizle ilgili kararlar almanız gereken durumlar oluşabilir. Uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sportif faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün ortaklı konular keyfinizi kaçırabilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Dostlarınızdan alacağınız yardımlar durumunuzu etkileyebilir. Sabah saatlerinde bankalarla ilgili işlerinizi bitirmeniz sizin için daha iyi olacaktır. İlerleyen zamanlarda riskler artabilir. Acele karar vermemeye çalışın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde karşıt fikirlerle uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme gösterebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Risk alacağınız durumlar olabilir. Akşam saatlerinde kararlar almanız gerekebilir. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İşlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukları belli bir dengeye oturtmanız gereken bir gündesiniz. Sonuçlanması gereken durumlar için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde şanslı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün yaratıcılığınız kullanacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Zevk aldığınız işlerinize daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.