1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 19. ULUSLARARASI MAĞUSA FESTİVALİ
19. ULUSLARARASI MAĞUSA FESTİVALİ

19. ULUSLARARASI MAĞUSA FESTİVALİ

Belediyeden verilen bilgiye göre;

A+A-

 

CRİSTİNA BRANCO SALAMİS ANTİK TİYATRO’DA SAHNE ALDI

Gazimağusa Belediyesi’nin bu yıl 19’uncsunu düzenlediği Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Portekiz Halk Müziği Fado sanatçısı Cristina Branco dün akşam Salamis Antik Tiyatro’da sahne aldı.

Belediyeden verilen bilgiye göre, konseri Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ile birlikte Portekiz’in Güney Kıbrıs Büyükelçisi Joao Perestrello da izledi.

9 Temmuz’a kadar sürecek 19. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali kapsamında 29 Haziran’da Muammer Ketencoğlu Balkan Yolculuğu, 30 Haziran’da Zara, 2 Temmuz’da Burhan Öcal ve İstanbul Oriental Ensemble, 5 Temmuz’da Hüseyin Kırmızı Project, 7 Temmuz’da Gökhan Türkmen ve 9 Temmuz’da Lara Fabian sahne alacak. Salamis Antik Tiyatro’da yer alacak konserler saat 21.30’da başlayacak.

Etkinlik biletleri Lefkoşa, Mağusa ve Girne Deniz Plazalardan, Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden ve etkinlik girişlerinden alınabilecek. Festival hakkında Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nin 630 0 500 numaralı telefonu vehttp://www.magusa.org/festival isimli web sayfasından daha fazla bilgi edinilebilir.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.