1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 19 YAŞINDA 22 CİNAYET!
19 YAŞINDA 22 CİNAYET!

19 YAŞINDA 22 CİNAYET!

Craiglist katilinden korkunç itiraflar

A+A-

ABD’de Craigslist üzerinden buluşma ayarladığı bir kişiyi öldürmek suçuyla tutuklanan 19 yaşındaki Miranda Barbour, Satanist olduğunu ve 22 kişiyi öldürdüğünü Daily Item gazetesine verdiği röportajda itiraf etti.

Pennsylvannia'da yaşayan ve şimdiden 'Craiglist katili' diye anılmaya başlayan Miranda Barbour, tüyler ürpertici bir soğukkanlılıkla "22'ye ulaştığım zaman saymayı bıraktım" dedi.

Savcılar, Barbour ve kendisi gibi katil olan 22 yaşındaki kocası Elytte Barbour'un ölüm cezasına çarptırılmasının yollarını arıyorlar. Troy La Ferrara isimli 42 yaşındaki bir erkek, Miranda Barbour ile 100 dolar karşılığında seks yapmak için anlaşmış ve bir alışveriş merkezinde buluşmuştu. Bu durumu öğrenen Elytte Barbour ise La Ferrara'yı öldürmüştü. Miranda Barbour, kocasının istediği cinayetle ilgili olarak "O (Troy La Ferrara) yanlış şeyler söyledi ve işler kontrolden çıktı. Aslında bıçaklanmasına gerek yoktu, kocam onu sadece boğmalıydı" diye konuştu.

İlk cinayetini 13 yaşında Alaska'da bir satanist gruba katıldıktan sonra işlediğini söyleyen Miranda Barbour, grubun liderinin alacaklı olduğu kişiyi öldürmek için onu da yanında götürdüğünü belirtti ve cinayeti şöyle anlattı:

"Ateş etme sırasının bende olduğunu söyledi. Oysa ben silahlardan nefret ederim, silah kullanmam. Yapamadım. Sonra o arkama geçti, ellerini ellerimin üstüne koydu ve tetiği çekti. O günden sonra öldürmeye devam ettim."

Cinayetlerin çoğunu Alaska'da işlediğini ancak Teksas, Kuzey Karolina ve Kaliforniya'da da cinayetler işlediğini söyleyen 'Craiglist katili' "Harita üzerinde hepsinin yerini gösterebilirim" diye konuştu.

Yaptıklarından ötürü hiçbir pişmanlık duymadığını söyleyen soğukkanlı katil, eğer hapisten çıkarsa bunu "yeniden yapacağını" dile getirdi.

Barbour'ın annesi ise kızının 4 yaşındayken amcası tarafından cinsel istismara uğradığını ve bu yüzden amcasının 14 yıl hapis yattığını doğruladı.

23297469.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.