1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 19 YAŞINDAKİ GENCİN, ANİ VEFATİ HERKESİ ŞOK ETTİ
19 YAŞINDAKİ GENCİN, ANİ VEFATİ HERKESİ ŞOK ETTİ

19 YAŞINDAKİ GENCİN, ANİ VEFATİ HERKESİ ŞOK ETTİ

19 yaşındaki futbolcu dün antrenmanın ardından gittiği evinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı,tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti.

A+A-

HERKES ŞOKTA: Denizli Spor futbolcusu 19 yaşındaki Ogün Güren, dün antrenmanın ardından gittiği evinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Lefkoşa Devlet Hastanesi’ndeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti. Akdeniz Köyü Muhtarı İbrahim Güren’in oğlu olan Ogün’ün ölüm haberi bölgeyi yasa boğdu

Gürsel KARAGÖZLÜ-Duygu ALAN
Denizli Spor oyuncusu 19 yaşındaki Ogün Güren, dün akşam saatlerinde aniden rahatsızlanarak Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Akdeniz köyünde ikamet eden ve Denizli Spor’da futbol oynayan Güren’in akşam saatlerinde Gemikonağı’ndaki antrenmanın ardından köyüne döndüğü ve evinde rahatsızlandığı öğrenildi. Polisten elde edinilen bilgiye göre saat 20.45 sularında evinde rahatsızlanan Güren, ambulansla Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne getirildi. Lefkoşa Devlet Hastanesi Acil Servisi bir süre hasta kabulünü durdurarak Ogün Güren’e müdahale için seferber oldu. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Güren kurtarılamadı. Güren’in ani bir kalp rahatsızlığından dolayı yaşamını yitirmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Denizli Antrenörü şokta
Ogün Güren’in ölüm haberini muhabirden öğrenen Denizli Spor Antrenörü Tuncay Sarıyer, şok geçirdi. Sarıyer, Ogün’ün geçen sezon Denizli’de oynadığını ancak geçirdiği apandisit ameliyatı nedenliyle bu sezon henüz takıma katılmadığını, dün akşam ilk kez takımla idmana çıktığını söyledi. İdmanın saat 19.00’da sona erdiğini ifade eden Sarıyer, sonrasında yaşananları ise şu cümlelerle ifade etti: “Antrenmanı saat 19.00’da bitirdik. Ardından kulübe giderek sporculara moral olması amacıyla mangal partisi verdik. Mangal partisinden sonra Ogün Güren ve arkadaşları Sami ve Özcan ile yönetici tarafından Güzelyurt’a bırakıldı. Oradan da taksiyle evlerine gittiler.”

Arkadaşları doğruladı
Denizli Spor Kulübü Antrenörü Tuncay Sarıyer, Ogün’ün evine varışının ardından yaşananları ise birlikte kulüpten ayrıldığı arkadaşları Sami ve Özcan’dan öğrendi. Sarıyer, “Duyduğum habere inanamadım. Sami’yi aradım. Sami, Ogün Güren’in evine gittikten sonra ailesiyle sofraya oturduğunu ancak aniden rahatsızlandığını bunun üzerine köye çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldığını anlattı. Ne yazık ki haber doğruymuş. Hastanede yapılan tüm uğraşlara rağmen Ogün’ü kurtaramadılar.”

Muhtarın oğluydu
Akdeniz Köyü Muhtarı İbrahim Güren’in oğlu olan Ogün’ün ölüm haberi Akdeniz köyünü yasa boğdu. Haberi duyan arkadaşları ve yakınları Lefkoşa Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne akın etti.

Barmenlik yapıyordu
Ogün Güren’in Güzelyurt Meslek Lisesi Turizm Bölümü’nden mezun olmasının ardından Girne’de çeşitli restoran ve barlarda barmen olarak çalıştığı öğrenildi.  Güren, sporcu kişiliğinin yanı sıra çevresinde esprili, saygılı ve sevilen bir kişi olarak biliniyordu.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.