1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 19 YIL SONRA KISIR OLDUĞUNU ÖĞRENEN BABANIN KIZI KONUŞTU!
19 YIL SONRA KISIR OLDUĞUNU ÖĞRENEN BABANIN KIZI KONUŞTU!

19 YIL SONRA KISIR OLDUĞUNU ÖĞRENEN BABANIN KIZI KONUŞTU!

Doğuştan kısır babasını annesine tercih etti

A+A-
Kanserli babanın kendisinden bildiği kızının 19 yıl sonra başkasından olduğunu öğrenmesiyle yaşanan aile dramı yankı uyandırdı. Biyolojik olmayan babasıyla birlikte öz annesini terk eden genç kız ilk kez konuştu.

Ola­yın en bü­yük mağ­du­ru genç kız T.T. ha­be­rin ya­yın­lan­ma­sı­nın ar­dın­dan şok ger­çe­ği öğ­ren­dik­ten son­ra ya­şa­dı­ğı duy­gu­sal dep­re­mi ilk kez an­lat­tı.

BAŞ­TAN SÖY­LE­SEY­Dİ 

Kan­ser te­da­vi­si gö­ren ba­ba­sıy­la bir­lik­te İz­mi­r’­den ay­rı­lıp ye­ni bir ha­yat ku­ran genç kız, “An­nem ar­tık be­nim için öl­dü, be­ni an­cak fo­toğ­raf­lar­da gö­rü­r” de­di. Ba­ba­sıy­la ar­tık da­ha mut­lu ol­du­ğu­nu di­le ge­ti­ren T.T., “An­nem bu ya­şa­nan­la­rı en ba­şın­dan söy­le­se bu­gün ba­bam bu psi­ko­lo­ji­de ol­maz­dı. Ömür bo­yu ba­bam­la ya­şa­ya­ca­ğım. Aynı an­da ba­bam­la öle­ce­ğim, o be­nim ger­çek ba­ba­m” di­ye ko­nuş­tu.

"O YOKSA BEN YAŞAYAMAM"

Ba­ba­sı­nın has­ta­lı­ğı­nın iyi­leş­mek üze­re ol­du­ğu­nu be­lir­ten T.T, “Ba­ba­ma ‘ba­bam­la ya­şa­ya­ca­ğı­ma dai­r’ söz ver­dim. Ya­rın sa­bah kal­ka­yım o yok­sa ben de he­men onun ol­du­ğu ye­re gö­zü­mü kırp­ma­dan gi­de­rim. Kim­se bi­ze üzül­me­sin, acı­ma­sın. Biz böy­le her za­man­kin­den da­ha mut­lu­yu­z” şek­lin­de ko­nuş­tu.

 
 
 

Ya­şa­dık­la­rı­nı bir da­ha ha­tır­la­ma­mak için tüm dost­la­rı­nın ya­şa­dı­ğı İz­mi­r’­e bir da­ha dön­me­yi dü­şün­me­dik­le­ri­ni be­lir­ten T.T., “Ü­ni­ver­si­te sı­nav­la­rı­na ba­bam­la ha­zır­la­na­ca­ğım. O ya­nım­day­ken ken­di­mi gü­ven­de his­se­di­yo­rum. Biz bu ya­şa­dık­la­rı­mı­zı er ya da geç unu­tu­ruz ama bu­nu bi­ze ya­şa­tan­lar ömür bo­yu o vic­dan aza­bı­nı ya­şa­ya­cak. Her­kes hak et­ti­ği­ni ya­şa­r” de­di.

19 YIL SONRA ÖĞRENDİLER

İzmir ’de yaşayan 45 yaşındaki A.T. tedavi gördüğü kanser rahatsızlığının iyileşmeye başlamasıyla yıllardır hasretini çektiği ikinci çocuk için doktorun kapısını çaldı. 19 yaşındaki T.T.’nin babası olan A.T, doktor muayenesinde doğuştan kısır olduğunu öğrencince yıkıldı. Acıya dayanamayıp hap içerek intihara kalkıştı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.