1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 193 PAKET SORUŞTURMASI GENİŞLİYOR
193 PAKET SORUŞTURMASI GENİŞLİYOR

193 PAKET SORUŞTURMASI GENİŞLİYOR

193 paket soruşturması genişliyor

A+A-

 

Lefkoşa Yiğitler Burcu bölgesinde zanlılar Halil Eker ve Ekrem Kazak’ın 3 Eylül’de tasarruflarında 193 paket bonzai bulunması üzerine yakalanmalarının ardından, konu uyuşturucu maddeyi Güney Kıbrıs’ta onlara teslim ettiği tespit edilen ve aranan kişi olan zanlı Mehmet Kılıç da yakalanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren Polis Çavuşu Erkan Karam, olayla ilgili bulguları aktardı. Karam, zanlı Mehmet Kılıç’ın 3 Eylül’de yapılan operasyonda ele geçirilen 193 paket sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddeyle ilgili olarak arandığını belirtti. Zanlının konu uyuşturucu maddeyi Halil Eker ve Ekrem Kazak’a Güney Kıbrıs’ta veren kişi olduğu yönünde aleyhinde ifade verdiklerini söyleyen Karam, meseleyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini, incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu ve zanlının telefon dökümlerinin inceleneceğini belirterek, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar, huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının soruşturma maksatlı 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.