1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün belirlediğiniz hedefleri gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yeni oluşumlara açık bir gün olur. Kararlı bir şekilde adımlarınızı atmak isteyebilirsiniz. Finansal konularınızı geliştirmek için atılımlarda bulunmanız mümkün. Cesur kararlar almaktan çekinmezsiniz. Maddi konularda harcamalarınızı abartmanız mümkün.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Uğraştığınız işlerinizde yeniliklere açık bir gün. Yeni bir projeye veya işe başlayabilirsiniz. Sahip olduğunuz finansal kaynaklarınızı çoğaltmak istemeniz mümkün. Yatırımlarınızı gayrimenkul olarak değerlendirmek istemeniz olasıdır. Bu tür yatırımlar sizin için güvence anlamına geliyor olabilir. Kişisel harcamalarınızda kontrollü olabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebileceğiniz bir gün. Gün geneli iletişimin ve uğraştığınız işlerin yoğunluğu arasında kalabilirsiniz. Karşınıza yeni başlangıçlar için fırsatlar çıkması mümkün. Fırsatları görüp iyi değerlendirmekte yarar vardır. Bugün hızlı ve mantıklı kararlar alıp, verebilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın artacağı bir gün olur. Uğraştığınız işlerinizde yeniden harekete geçmek farklı başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Aileniz ve evinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Evinizle ilgili yenilikler yapmayı düşünmeniz mümkün. Gün içinde hedeflerinize ulaşmak için başkalarından destek alabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yeni işlere girişimde bulunmak için heyecan duyabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün olur. Çalışma ortamınızda hareketli bir gün geçirmeniz olasıdır. Kendi isteklerinize yönelebilir keyif aldığınız konularla ilgilenmek istemeniz mümkün. Sosyal çevrenizle bir araya gelebilir, keyifli anlar paylaşırsınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sorumlu olduğunuz işlerde harekete geçebilirsiniz. Detaycı ve titiz çalışmalarınız takdir görür. Motivasyonunuzun yüksek olacağı bir gün olur. Hayalini kurduğunuz projeleriniz için harekete geçmeniz mümkün. Yeniliklere açık ve hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hizmet verdiğiniz konularda başarı, şans sizinle iyi değerlendirmelisiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda iş arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Hayatınızda yeniliklere açık olacağınız bir gün. Yapmak istediklerinizi, beklemede olan işlerinizi başlatmak için uygun zamanlardasınız. Eşinizle veya sevgilinizle ilgili konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Fikirlerinizi iş arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda, ortak paylaşımda bulunduğunuz, sahip olduğunuz değerlerinizle ilgili krizler yaşamanız mümkün.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda hayata geçirmek istediğiniz yeni projeleri sunabilirsiniz. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak sizi keyiflendirecektir. Finansal konularınız gündeme gelebilir. Sahip olduğunuz maddi değerlerinizi gayrimenkule yatırım yaparak değerlendirmek isteyebilirsiniz. Konu ile ilgili araştırmalar yapabilir, işin uzmanlarına danışabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda, düşüncelerinizde idealist bir tavır içinde girebilirsiniz. Yeni fikirlerinizi üstlerinizle paylaşabilir takdir görebilirsiniz. Aldığınız olumlu geri bildirimler çalışma motivasyonunuzu yükseltecektir. Yeni fikirlerinizle, geleneksel bakış açınızı sentezleyebilirsiniz. Bu şekildeki düşünce tarzınız sizi heyecanlandırır.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün uzun zamandır düşündüğünüz, hayalini kurduğunuz işler için harekete geçebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapak için keyifli bir gün olabilir. Kişisel isteklerinizin ön planda olacağı bir zaman içerisindesiniz. Bazı konulardaki benci yaklaşımlarınız sosyal çevreniz tarafından tepki görmenize sebep olabilir. Esnek olmanızda fayda var.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Enerjinizin yüksek olabileceği bir gün olur. Ertelenmiş istekleriniz için harekete geçebilirsiniz. Cesur, girişken bir ruh hali içinde olmanız mümkün. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için heyecan duyarsınız. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacağınız anlar var.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.