1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün ilişkilerle ilgili konularda kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade ediyorsunuz. Yeni başlangıçlar sizi keyiflendirebilir. Ev hayatınızda farklı konular gündeme gelebilir. Ailenizle ilgili konularda çaba gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular da sizi oyalayabilir. Akşam saatlerinde daha esnek kalmaya bakın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün ailevi konularda söylediklerinize dikkat etmenizde fayda var. Eski de kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendi içinize yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha istekli olacağınız bir gündesiniz. Gün içinde farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Aşk hayatınız hızlanabilir. Mücadele gerektiren konularda sorumluluk alabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve konuşmalarda aksamalar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Sosyal olaylar ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni eğitimler almaya başlayabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte plan yapmak mümkün.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün harcamalarınızı düzene sokacağınız bir gündesiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinizde ilerleme sağlayabilirsiniz. Borç alacak konularına eğilmeniz gerekebilir. İşinizde mücadele gerektiren konular olabilir. Keyif aldığınız işlerde sıkışıklıklar olabilir. İşlerinize yön kazandırmak için daha fazla çaba sarfedebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Kendinizi sosyal platforma ifade etmek isteyebilirsiniz. Hassasiyet duyduğunuz konularda ani tepki vermemeye çalışın. Gün içinde yeni niyetler içindesiniz. Yeni başlayan işlerden dolayı heyecanlanabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Sizi kısıtlayan konular nedeniyle içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba gerektiren koşullar olabilir. Öngöremediğiniz konular nedeniyle belirsizlik yaşayabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak ve yön kazandırmak için fırsatlarınız olabilir. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün gelecek planlarınızla ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Teknik konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Gün içinde sosyalleşmek size iyi gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni farkındalıklar içinde olabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün işlerinizde ilerlemek için görünür olmanız gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. İş yükünüz artabilir. İşlerinizde bürokratik konularla ilgili sıkışıklıklar olabilir. Akşam saatlerinde daha rahat olacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda değişiklikler olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün hayatınızdaki bazı konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrollü yapmaya çalışın. Gün içinde felsefelerinizle ilgili yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün hayatınızda endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde daha hassas olabilirsiniz. Ortaklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Gün içinde banka işlerinizi toparlamak için fırsatınız olacak. Parasal işlere dikkat etmenizde fayda var. Yorgunluğunuzu atmak için daha sakin ortamlarda bulunmaya bakın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün eşinizi ortağınızı ilgilendiren yeni koşullar var. Yakın beraberliklerde karşınızdakine daha fazla toleranslı davranmanız gerekebilir. Uğraştıran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf edeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Gün içinde daha aktif olacağınız şeyler de yapabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Çalışma koşullarınızdaki değişikler gündeminizi etkileyebilir. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İş hayatınızda detaylar içinde boğulmayın. İlerleme kaydetmeniz için çaba göstermelisiniz. Keyif aldığınız konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Gün içindeki değişiklikler sizi rahatsız edebilir. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.