1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 2 ÇOCUK BABASIYDI...
2 ÇOCUK BABASIYDI...

2 ÇOCUK BABASIYDI...

Yaşama erken veda...

A+A-

 

Tansiyon hapını unutan ve beyin kanaması geçirerek bir süre yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Diran 47 yaşında hayata veda etti

Diyalog - Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi Köyü’ndeki evinde geçtiğimiz Salı günü tansiyonunun yükselmesi sonucu beyin kanaması geçiren ve önce Gazimağusa Devlet Hastanesi ardından ise Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Ali Diran dün öğle saatlerinde yaşam savaşını kaybetti.

Hipertansiyon hastası olan ve hapını içmeyi unuttuğu gün  fenalaşan Mehmet Ali Diran’ın ölmü başta ailesi olmak üzere tüm Yeniboğaziçi’nde büyük üzüntü yarattı.

2 çocuk babasıydı…

Evli ve biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuk babası olan Mehmet Ali Diran, Yeniboğaziçi’nde oldukça sevilen ve sayılan bir kişiydi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Su İşleri bölümünde çalışan Diran, iş arkadaşları tarafından da oldukça sevilen bir kişiydi.

Bugün toprağa verilecek

Henüz 47 yaşında yaşama veda eden Mehmet Ali Diran, bugün Yeniboğaziçi camisinde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Yeniboğaziçi Kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.