1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gün içerisinde yaşanacak olan tartışmalardan uzak durmalısınız. Uzaklarda olan bir ilişkiniz her an gündeme gelebilir. Parasal konularda başkalarından yardım isteyip, yeteneklerinizi kullanacağınız işlerden para kazanıp bu şekilde işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilir, Sanatsal organizasyonlardan keyif alabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün sizin için önemli olan konularla daha sık ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz iş ortamınızda üstlerinizin fikirlerinden yararlanabilir, geleceğinizle ilgili olan konular hakkında farklı fikirler içine girebilirsiniz. Eğitim konularında araştırma yapabilir, yeteneklerinizle ilgili olan konularda harekete geçebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi bazı konularda engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için daha çok zaman yaratabilir, sorumlu olduğunuz konularda ise bürokratik kısıtlamalar yaşayabilirsiniz. Bu konuda güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili olan konular gündeminizde olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün geleceğe yönelik konularda tamamlanmalar olabilir. Aynı iş çevresinde bulunduğunuz kişilerle iletişiminizi arttırmak sizi güçlendirebilir, sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dahil edebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle farklı bakış açıları içinde olabilirsiniz, çalışma hayatınızda kadınlardan destek alabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda dalgalanmalar olabilir. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde daha fazla göz önünde olmak isteyebilir, hedeflerinize ulaşmak için sizden daha bilgili insanlarla görüşebilirsiniz. Düşünsel konular sizi zorlayabilir. Aşk hayatınız renklenebilir. Yaratıcı konulara yönelebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilir ve işlerinizdeki gelişmeler daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Tartışmalara açık olan bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ifade etmek için daha fazla çabalayabilirsiniz. Evdeki değişiklikler için uygun bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişileri evinizde misafir edebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizi toparlamak için adımlar atabilirsiniz fakat İfade etmeye çalıştığınız şeyler yanlış yorumlanabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklar organize edebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksilikler çıkabilir. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda artış olabilir. Yetenekli olduğunuz konularda önünüze fırsatlar çıkabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Çalışma hayatınızda toparlamanız gereken konular gündeminizi meşgul edebilir ve işinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gelişmeler yaşayabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Güzelliğiniz için kendinize zaman ayırabilir, harcamalarınızda bu günlerde artış yaşayabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilir, planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili olan konular sizi oyalayabilir. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapıp zaman geçirebilir, keyif aldığınız şeyler için de harcamalarda bulunabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Ailenizle ilgili olan konulara yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Ev hayatınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyler için zaman yaratabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla idealist davranabilir, fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden beklenmedik bir ilişki gündeme gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeniden harekete geçebilir, yeni haberler alabilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir ve beklenmedik kısmetler gündeminize gelebilir. İş konularında mücadele içinde olabilir, ticari yaşamınızda kadınlardan destek görebilirsiniz. Beklenmedik kısmetler gündeminize gelebilir.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.