1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın çevrenizde yaşanacak kurnazca oyunlara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Başarınızı yaşama karşı duruşunuzu çekemeyen insanların hoş olmayan oyunları ve sözlü saldırıları ile karşılaşabilirsiniz. Sizler özü sözü bir insanlarsınız. Bu gibi durumlara da alışık değilsiniz. Kıskançlık sizler için sadece sevdiğiniz kişi’ ye olan aşkınızdandır.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş ve eğitim hayatınızda arkadaşlarınızla yaşanabilecek gerginliklere karşı duyarlı olmalısınız. Tartışmalara meydan verecek davranışlar sergilememelisiniz. Dostlarınızla aranızda uçurumların açılmasını istemiyorsanız şayet! Özel yaşamınızda ise kelimelerin gücünü aşkla yansıtabildiğiniz takdirde huzur bulacak ve ilişkinizi daha keyifli bir hale getirebileceksiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Zekanızı beceri ve tecrübenizi ortaya koymalı şans size gülmüşken değerlendirmeyi bilmelisiniz. Bu süreçte terfi alabilir istediğiniz imkanlarla yeni bir işe başlangıç yapabilirsiniz. Başarılı olmak için gerekli donanıma sahipsiniz yeter ki duygusal yaşamınızda ki çalkantıların iş hayatınıza yansımasına izin vermeyin. İş hayatınızda güven ve takdir toplayacak başarılı girişimlerinizle adınızdan sıkça söz ettireceksiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde Birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı almanız sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Bugünler de gerçekleştireceğiniz disiplinli çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayacaksınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yaşamınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.İş ve eğim hayatınızda beklentilerinizin çok üstünde olumlu olaylar yaşayabilirsiniz. Cesaretli davranın ve anı iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise eşten kaynaklanan problemler gün boyu canınızın sıkılmasına sebep olabilir. Tahammül sınırlarınızı zorlayan hakaretler ilişkiyi sonlandırmanıza sebep olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birileri işlerinizi bozmak için önünüze sürekli olarak engeller çıkarabilir. Geri dönen işleriniz için paniğe kapılmak yerine size zarar vermek için uğraşıp duran kişileri öğrenmeye çalışmalı ve sizden yaşça büyük otorite konumundaki insanların desteğini alarak yılanın başını bulmalı ve bu durumun önünü kesecek girişimlerde bulunmalısınız

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İş hayatınızda sizi yoracak gelişmeler olacak. Sakinliğinizi koruyun ve herkesin eteğinde ki taşları dökmesini bekleyin. Özel yaşamınızda ise sergileyeceğiniz kıskançlıklar kuşkucu tavırlar toparlanmak üzere olan ilişkinizi bir anda alt üst edebilir. Güven her şeyin hele hele ilişkilerin temelidir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Maddi olarak emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınızı alabilir. Zamanını geçirdiğiniz ödemelerinizi beklenmedik bir para zam ikramiye gibi bir kazançla ödeyerek rahat bir nefes alabilirsiniz. İşinizle ilgili ileriye yönelik tüm planlarınızı yapmalı ve maddi gelirlerinizi kendinizi mesleki anlamda geliştirmeye yönelik eğitimler içinde kullanmalısınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İşinizle ilgili konularda duygusal tepkiler vermemelisiniz. Farkında varamadan yakın çevrenizin olumsuz etkisi ile yanlış kararlar almamaya özen gösteriniz. Ailevi konular da ise kardeşlerle ilişkiniz güçleniyor dargınlıkları tartışmaları çözüme kavuşturacak ortak kararlar alarak fikren ruhen kardeşlerinizle birbirinizi tamamlayacaksınız. Özel yaşamınızda ise 3ncü şahıslardan kaynaklanan düşmanlıklara karşı eş ya da sevgilinizle birlikte hareket etmelisiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Tüm çabalarınıza rağmen umudunuzu kesmek üzere olduğunuz kariyer hayatınızda başarılı olmanızı engelleyen enerjileri arkanızda bırakmaya başlıyorsunuz. Maddi konularda dikkatli davranmaya devam etmelisiniz. Fırsat olarak değerlendirebileceğiniz finansal konular hiç tahmin etmediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Planlı hareket etmeli ve kazancınızı herkesle paylaşmamalısınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Varsa ticari kazanca yönelik işler yada iş yerinizde aldığınız yeni sorumluluklar için emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Bugün sizin dışınızda yakınlarınızdan kaynaklanacak harcamalarınıza da dikkat edin. Sizden istenilenleri bütçenize uygun seviyede tutun. İşinizle ilgili konularda gizliliğe önem vermeli ve projelerinizi maddi gelirlerinizde ki artışı kimseyle paylaşmamalısınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Geçmişte yaşadığınız olumsuz konuları zihninizde uyandırarak kendinize haksızlık yapmamalısınız. Geçmişin izlerini bir kalemde silip atabilmek oldukça güçtür. Fakat sizlere tavsiyem geçmişi kurcalamamak ve kapanan yaralarınızı tekrar kanatmamak olmalıdır. İş hayatınızda önemli bir teklif fırsat beklediğiniz haber bugün gelebilir. Heyecanınızın ve bu keyifli gelişmelerin keyfini çıkarın.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.