1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Gün boyunca yaşayacağınız olayların detaylarına takılabilir, kendinizi oldukça fazla yorabilirsiniz. Aşk, mutluluk gibi konularda olumsuz bir dönem sizi bekliyor olacak. Tüm çabalarınıza rağmen sevdiğiniz kişinin değişmediğini görmek sizi üzebilir. Ancak sabırlı olmalı ve ona zaman tanımalısınız.

BOĞA: Bugün bazı gereksiz konuları fazlaca didikleyebilirsiniz hatta bu sebepten kendinizi yorulmuş bile bulabilirsiniz. Sevgilinizle birlikte geleceğe dair planlamalar yapabilirsiniz. Öte yandan iş hayatınızda önemli sorumluluklar alabilirsiniz.

İKİZLER: Gün boyunca bazı maddi harcamalarda bulunabilinir ve kendinizi sıkıntıya sokabilirsiniz. Rutinde devam eden iş hayatınızda bazı aksaklıklar ortaya çıksa da üstesinden geleceksiniz. Duygusal hayatınızda dalgalanma yaşayabileceğiniz bir dönem.

YENGEÇ: Bugün titiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Gün boyunca uyum, denge önem kazanacak ilişkilerinizde. Karşınızdaki kişiyle olan diyaloglarınızda hoşgörülü olmaktan vazgeçmeyin. Sürpriz bir haber alabilir ve çok mutlu olabilirsiniz.

ASLAN: Bugün kendinizi yalnız hissedebilir ve bu duygudan kurtulmak için yakın arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. İş ve kariyer konularında canınızı sıkabilecek bazı olaylar meydana gelebilir. Olayları akışına bırakmalı ve kafanıza takmamalısınız.

BAŞAK: Gün içerisinde sevdiğiniz kişiyle seyahat planları yapabilir. Bunun için alışveriş yapabilirsiniz. Beklemediğiniz bir yerden iş teklifi alarak şaşırabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün çalışmak istemeyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle bazı konularda anlaşmazlığa düşebilir, kendinizi ifade etmek zorunda kalabilirsiniz. Detaycı olmamaya özen gösterin.

AKREP: Bugün bazı sağlık problemleriyle uğraşabilirsiniz. Kendinize dikkat etmeniz gereken hassas bir dönemden geçiyorsunuz. Bugünlerde sevdiğiniz kişi tarafından ihmal edildiğinizi düşünebilirsiniz

YAY: Kendinizi halsiz ve bitkin hissedebilirsiniz. Oldukça sakin olacağınız bugün bazı küçük aksilikler yaşayabilirsiniz. Ancak soğukkanlı tavrınız bu aksaklıkları aşmanıza yardımcı olacak.

OĞLAK: Gün boyunca sevdiğiniz kişiyle olmadık konularda tartışabilir, inatçılık yapabilirsiniz. Dediğim dedik tavırlardan vazgeçmeniz gerekiyor. İş yaşamınızda ise büyük bir sorumluluk altına girebilirsiniz.

KOVA: Gün boyunca eğlenceli aktivitelerde bulunabilir, stres ve yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden alacağınız güzel bir haber neşenizi ikiye katlayacak.

BALIK: Tüm gün işinizdeki bazı aksaklıklarla uğraşabilirsiniz. Akşamüstü partnerinizle daha önce görmediğiniz bir yere gidebilir. Aşkınızı tazeleyebilir, aranızdaki sorunları unutabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.