1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün kısa bir gezi programı yapmak ya da belki de plansız programsız kendinizi yollara atıp düşünce yapınızın benzer olduğu kişilerle birlikte eğlence yaratmak iyi olabilir. Neşenizi yerine getirecek aktivitelere yönelin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün size faydası dokunacak, sizin için önemli bir konuda avukatlığınızı yapacak sizin için değerli bir kişinin yanınızda yer almasına izin verin. Maddi açıdan da sizi rahatlatacak bazı fırsatlar çıkabilir karşınıza.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün kendinizi özgür hissetme ihtiyacınız yüksek. Buna hizmet edecek fırsatlar çıkacak. Karşılaşacağınız yeni insanlar, sohbet etme fırsatı bulduğunuz kişiler size kaynak olacak. Enerjiniz diğerlerini de pozitif etkileyecek.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün, etrafınızda olan biteni seyredip objektif değerlendirmeler yapabilme fırsatı sunacak. Olaylara ve insanlara müdahil olmaktansa bırakın her şey olması gerektiği şekilde aksın. Bugün gözlem ile çıkaracak dersleriniz var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Dost çevrenizden birileri bugün sizi olumlu bir hareketi veya tepkisi ile şaşırtabilir. Arkadaşlarınızla aranızda güzel bir sinerji hakim. Birinin açığını diğeri kapatır durumda. Sosyal imkanlarınızın kıymetini bilin ve kullanın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün neyi neden yaptığınızı ve amaçlarınızın neler olduğunu açıklayarak hareket etmek sizin yanınızda yer alan ve belki de destekleyen, yolunuzu açan insanların sayısını artıracak. Açık ve net olmak bugün çok işe yarayacak.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün sizi, seyahat halinde olmak, yeni bir şeyler öğrenmek ve değişik bir şeyler denemek gibi şeyler çok mutlu ve motive edecek. Özellikle de size bunları yaparken eşlik eden birileri varsa günün verimi daha da artacak.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün biraz içe kapalı bir ruh halinde olabilirsiniz. Sıradan olan, size bir şey katmayacak olan şeyleri çok daha rahat bir şekilde itme eğilimindesiniz. Harcadığınız zamanın karşılığını kalite olarak alma ihtiyacınız yüksek.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün hayatı paylaştığınız kişiyle uyum içinde olmak sizin için önemli. Keyif almak istiyorsunuz ancak ortak keyif alanlarını tespit edip ona göre bir seçim yapmak çok daha güzel olacak. Belki de kişiyi buna göre seçmek.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün riskli olan maddi girişimler, kararlar, fiziksel olarak riskli olabilecek sportif hareketler, aşkta sizi zorlayacak olan ilişkiler ve ilişkilerdeki inatlaşmalar, sizin uzak durmanız ve kontrollü olmanız gereken şeyler.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugünü eğlenceli hale getirmek ve bu sayede sıkıcı ve yorucu temponun aksine neşeli bir gün planlamak elinizde. Romantik bir plan, bilgi ve el becerisi isteyen bir hobi, hareket halinde olacağınız planlar iyi gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Evde yapılması gereken bir değişiklik söz konusu olabilir. Ortamı havalandırmak, eşyaların yer değiştirmesi, yeni bir eşya satın alma gibi durumlar olabilir. Akşam evde sohbet ve davet ortamı yaratmak size iyi gelecek.

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.