1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün çevreniz tarafından esprili ve sempatik bulunacaksınız. Sizinle birlikte vakit geçirmek çevrenizdekilerin hoşuna gidiyor. Gün içerisinde dikkat etmeniz gereken şey bilmediğiniz bazı konularda ön yargılı olmamaktır.

BOĞA: Boğalar ekip çalışmasına oldukça yatkın olduğunuz bir gün. Ekibinizle iş birliği içinde olacaksınız. Sevdiğiniz kişiye karşı oldukça ince ruhlu ve duygusal davranacaksınız bugün. 

İKİZLER: İkizler burcu insanının artık ne istediğine karar vermesi gerekiyor. İsteklerinizin farkında olun ve değişken ruh halinizi ne kadar zor olsa da dengelemeye çalışın. Pratik ve hızlı oluşunuz işinizde başarılı olmanızı sağlıyor.

YENGEÇ: Sabırlı Yengeçler zor projelerin üstesinden her zamanki gibi geleceksiniz. Kariyerinizde sorumluluk almaktan çekinmiyorsunuz bu da yöneticilerinizin size güvenmesini sağlıyor. 

ASLAN: Kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmek için bazı şanslar yakalayabilirsiniz. Kariyerinizde detaycı ve disiplinli yapınızla hata yapmayacaksınız. Partnerinizle aranızdaki anlaşmazlıkları çözmek için onunla konuşmalısınız.

BAŞAK: Bugün uzun vadeli planlarınız için bazı adımlar atabilirsiniz. Ekip çalışmaları yapmak için uygun bir gün. Partnerinizin size karşı duyduğu yoğun hisler karşısında sıkılabilirsiniz. 

TERAZİ: Bugün oldukça sosyalsiniz. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz. İlişkinizde ise geçmişte yaşadığınız bazı sorunlara da çözümler bulacaksınız. Bugün yapıcı ve olumlu tavırlarınızla çevrenize güven veriyorsunuz.

AKREP: Bugün sizin için oldukça sakin ve huzurlu geçecek. Emek verdiğiniz, çabaladığınız bazı zorlu işlerinizde başarılı olacak ve rahatlayacaksınız. Gün içerisinde eksikleriniz tamamlayabilir, bazı telafiler yapabilirsiniz. 

YAY: Ailenizle ilgili can sıkıcı gelişmeler yaşayabilir, duymak istemeyeceğiniz türden bazı haberler alabilirsiniz.

OĞLAK: Bugünlerde göz önünde olmak, kendinizi ispatlamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle güzel bir organizasyona katılabilirsiniz.

KOVA: Gün boyunca enerjik ve neşeli olacaksınız. Çevrenizde pozitif enerjiniz saygı uyandıracak. Öte yandan iş yerinizde ortağınız ya da yöneticinizle aranızda bir gerginlik olabilir.

BALIK: Bugün yeni bir şey satın almaktan kaçınmalısınız. Alışverişte şanssız olduğunuz bir gündesiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.