1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Yeni işler gündeminizi etkiyebilir. Beklediğiniz konular çözüme kavuşabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi etkileyebilir. Bazı işleri akışına bırakmak sizi rahatlatabilir. Aşk hayatınızdaki gelişmeler gelecek planlarınızı etkileyebilir. Çocuğunuzla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün keyif aldığınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni fikirler ortaya çıkabilir. Ailenizle birlikte keyifli zamanlar olabilir. Emlak işleriniz sonuca ulaşabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Yön vermeniz gereken konularda kararlar alabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda harcama yapabilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler meydana gelebilir. Yakın çevrenizdeki olayları sonuca ulaştırabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün ilgilendiğiniz konularda eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. İşlerinize daha yenilikçi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. İlişkilerinize daha olumlu gelişmeler olabilir. Düşünsel olarak kendinizi parlatacağınız bir gündesiniz. Parasal konularda destekler alabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. Maddi konulardaki gelişmeler bugün sizi daha iyi hissettirebilir. İlişkilerinizde keyifli gelişmeler olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün sizin için önemli olan olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı durumlar arasında seçim yapmanız gerekebilir. İlgilendiğiniz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Gün içinde sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. İkili ilişkilerinizde enerjiniz yüksek olabilir. Verdiğiniz kararları yoluna koymak isteyebilirsiniz

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün sizi zorlayan olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni başladığınız konularda sorumluluklarınız artabilir. Koşullardaki değişiklikler sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha gerçekçi olmanızda fayda var. İş hayatınızdaki görünür olmak isteyebilirsiniz. Yön vermek istediğiniz konular için uygun bir gündesiniz. Sorumluluk alabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatınızda ilerleyebilmek için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bu yoğun çalışmanın sonunda kazanç elde edebilirsiniz. Kendiniz için harcamalar yapabilirsiniz. Bazı konularda önce kendinizi düşünmelisiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden destek almak sizi rahatlatabilir. Aldığınız sorumlulukların üstesinden gelebileceksiniz. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi ortaya koyacağınız ortamlarda olabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün iş yolculukları planlayabilirsiniz. Değişik konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sizin için yeni olan şeyler öğrenebilir ve bu konuda başlangıçlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle fikirlerinizi duygularınızı paylaşmak için buluşabilirsiniz. İşlerinize hız kazandırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İlişkiler ön planda olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yeni sorumluluklar sizi endişelendirebilir. Ortaklı konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda karşılaştığınız engellerle mücadele edebilirsiniz. Duygusal yönden kendinizi yoğun hissedebilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda sürprizler içinde olabilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün eşiniz veya ortaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için daha fazla çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Gündeminize yeni işler eklenebilir. Mahkeme ile ilgili konularınız gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Yaşanan olayları iyi değerlendirmenizde fayda var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.