1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 2. FERAYE VAKASI
2. FERAYE VAKASI

2. FERAYE VAKASI

Feraye vakası böyle bir şey işte bir eşi benzeri yok..

A+A-

Kaya Çilingiroğlu, önceki gece Merve isimli sarışın bir kadınla eğlence turundaydı. Genç kadın, fotoğraflarını çeken muhabirlere “Feraye benim çok yakın arkadaşım, ne olur bir şey yazmayın” dedi.

FERAYE Tanyolaç’la evli olan Kaya Çilingiroğlu, önceki akşam Nişantaşı’ndaki Biber Bar’da asistanı Çiğdem Hanım’la buluştu. İkilinin masasına bir süre sonra isminin Merve olduğu öğrenilen sarışın bir kadın geldi.

Ekip, gecenin ilerleyen saatlerinde başka bir mekâna geçmek istedi. Ancak dışarıda bekleyen gazeteciler, paniğe yol açtı. İki kadını araca gönderen Çilingiroğlu, objektiflere işletmeci kuzeni Cihan Çobanoğlu’yla poz verdi, daha sonra kadınların bulunduğu araca yöneldi.

Merve isimli güzel araç içinde gizlenmeye çalışırken, son anda fikir değiştiren Çilingiroğlu taksi çevirdi. Üçlü daha sonra Cihangir’deki Mona’da buluştu.

Çilingiroğlu’nun asistanı ise Merve’nin kendi arkadaşı olduğunu söyleyerek kafaları karıştırdı. Üçlü, yaklaşık iki saat kaldıkları mekândan ayrı ayrı çıktı. Kaya Çilingiroğlu’nun genç bir kadınla eğlencede görüntülenmesi, eşi Feraye Tanyolaç’la ilişkisinin başladığı dönemi akıllara getirdi. Çilingiroğlu, Tanyolaç’la görüşmeye başladığında Hülya Avşar’la evliydi. Ve Tanyolaç, bir dönem Avşar’ın şov programının yapımcılığını üstlenmişti.

Bu haberler üzerine Feraye Çilingiroğlu, Twitter sayfasına şunları yazdı: Ben size bir iyilik yapayım. Çarşamba Kıyı'da aynı kadro yemekteyiz ,bekleriz. Feraye vakası böyle bir şey işte bir eşi benzeri yok..

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.