1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 2 GÜN DAHA HÜCREDE
2 GÜN DAHA HÜCREDE

2 GÜN DAHA HÜCREDE

2 gün daha hücrede

A+A-

Başkent Lefkoşa’nın Ortaköy bölgesinde faaliyet gösteren “Deniz Off-Licence” isimli iş yerinin 4 Mayıs’ta kurşunlanarak vitrin camının kırılması olayıyla ilgili tutuklanan zanlı Süleyman Gür ek tutukluluk süresi talebi ile dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili iddiaları aktaran polis, Koral Kalkan, Hüseyin Karakışla ve Süleyman Gür’ün 4 Mayıs tarihinde meydana gelen kurşunlama olayı ile ilgili tutuklandığını belirtti.

Polis, kurşunlama olayının hemen ardından bölgedeki kamera kayıtlarının incelendiğini ve zanlı Koral Kalkan’ın 1 Haziran’da tutuklandığını söyledi.

Polis, zanlı Kalkan’ın mahkeme emri ile evinde gerçekleşen aramada 2 adet kullanılmış mermi çekirdeği, birçok model cep telefonu ve içinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan naylon poşet bulunduğunu belirtti.

Kalkan’a tabancayı 3 bin 500 TL’ye sattığı tespit edilen Hüseyin Karakışla’nın ise Mağusa’da tespit edildiğini ifade eden polis, yapılan soruşturmada Karakışla’ya silahı veren şahsın ise Süleyman Gür olduğunu belirlediklerini ifade etti.

Polis, zanlı Gür aleyhinde başlatılan soruşturmanın devam ettiğini cep telefonunun data incelemeye gönderildiğini ayrıca meseleye bağlantısı oldu düşünülen 1 kişinin daha arandığını belirterek soruşturma maksatlı 2 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Vedia B. Barkın zanlının soruşturma maksatlı 2 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.