1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 2 KİŞİ ARANIYOR
2 KİŞİ ARANIYOR

2 KİŞİ ARANIYOR

Erülkü’den 8 şişe içki alarak, hesabı ödemeden çıkış yapan 5 kişiden 3’ü tutuklandı

A+A-

Çiğdem AYDIN
Demirhan’da faaliyet gösteren Erülkü Supermarket’ten 8 adet alkollü içki alan ve hesabı ödemeden binadan çıkmaya çalışan 5 kişiden 3’ü güvenlik görevlileri tarafından tutuklandı, 2’si kaçmayı başardı.

 

Louai Abdallah, Osayd Abualwafa, Ala Tamalawi konu iş yerinde bulunan içki reyonundan aldıkları muhtelif markalardaki toplam sekiz şişe alkollü içkiyi ödeme yapmadan çalmaya çalıştıkları esnada güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Zanlılarla birlikte olan 2 arkadaşları ise koşarak güvenlik görevlilerinin elinden kaçtı. Yakalanan zanlılar dün Lefkoşa da mahkeme huzuruna çıkarıldı.
 

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru olayla ilgili bulguları aktardı. Polis huzurda bulunan zanlılar Louai Abdallah, Osayd Abualwafa, Ala Tamalawi’nin 25 Nisan tarihinde saat 20.45 sıralarında Demirhan da faaliyet gösteren Erülkü isimli market içerisinden 8 şişe içki çalmaya çalıştıkları esnada yakalandıklarını söyledi. Polis, zanlıların tasarrufunda bulunan içkilerin emare olarak alındığını ayrıca zanlılar ile birlikte konu yerde bulunan ve isimleri tespit edilen 2 kişinin de olay yerinden kaçtığını söyledi.

Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, zanlıların araçlarında yapılan aramada 2 şişe daha içki bulunduğunu, aranmakta olan 2 kişinin daha olduğunu belirterek zanlıların 3 gün süre le poliste tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 3 gün daha tutukluluk emri verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.