1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

Medya ve uluslararası işlerde atacağınız adımlar somut ve uzun soluklu olabilir. İlham gerektiren, ruhsal çalışmalar için de ideal bir gün olacak. 

BOĞA

Sosyal sorumluluk, yardım işleri, fedakarlık gerektiren işlere katılmak isteyebilirsiniz. Ruhsal konulara eğiliminizi somutlaştırabilirsiniz. 

İKİZLER

Bekârsanız katılacağınız sosyal çevrenizden biriyle yeni bir ilişkinin tohumları atılabilir. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir.

YENGEÇ

İdealler, vizyon ve inançlarınızı başkalarına aktarabileceğiniz ve ışık tutabileceğiniz bir gün olacak. Kariyerinizde somut adımlar için enerjiyi bulacaksınız. 

ASLAN

Yaratıcılığınızı somutlaştırarak idealleriniz peşinde koşmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Hayal gücünüz doğru kanalize edebilmelisiniz. 

BAŞAK

İlişkilerde fedakârlığın, hassasiyetin ön plana çıkacağı bir gün olacak. Ailenizle ilgili yatırımlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. 

TERAZİ

İkili ilişkilerde harekete geçmek somut konuşmalar yapmak için güzel bir gün. İşyerinizde yaratıcı projelerde liderlik fırsatları yakalayabilirsiniz. 

AKREP

Çocuklarınıza karşı hassasiyetinizin ön planda olacağı bir gün. Geleceğe yönelik finansal adımlar atabilmek için harekete geçmelisiniz. 

YAY

Mevcut ilişkinizde geleceğe yönelik sözler vermek için özel bir gün. Sanatsal organizasyonlar da spor aktiviteleri bir kapı aralayabilir. 

OĞLAK

Hayalinizdeki evi gerçekleştirmek için somut adımlar atma cesareti bulabilirsiniz. Kardeşlerinize karşı fedakârlık göstermeniz gerekebilir. 

KOVA

Sosyal organizasyonlarda yeni sorumluluklar alabilirsiniz.Sanatsal bir obje satın alabilir gereksiz para harcayarak zon durumda kalabilirsiniz. 

BALIK

Kariyeriniz ile ilgili geleceğe yönelik atacağınız adımların olumlu finansal geri dönüşleri olabilir. Sorumluluk almaktan çekinmeyin; yaratıcılığınız güçlü. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.