1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok yerinde taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor. Yükünüzün azalmasını istemekte haklısınız, ama bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. 

BOĞA: Sıkışıklık yaşadığınız bir konuda size yardım etmek isteyen iş arkadaşlarınızın desteğini kabul edebilirsiniz. Bugün önemli bir görüşmeniz var. Bu görüşmeye biraz hazırlıksız yakalanacaksınız.

İKİZLER: Bir ortaklık meselesinde bazı karışık durumlar yaşanabilir. Bugünlerde bu konuyla ilgili olarak çevrenizden bir çağrı alabilirsiniz. Çok ilgilisiniz. Duygularınızı sık sık açığa vurmanız, ilişkinizi yeniliyor.

YENGEÇ: İkili ilişkilerinize yoğunlaştığınız bu günde sevdiğiniz kişiyle güzel vakit geçirebilir, birlikte hoş sohbetler gerçekleştirebilir haftanın yorgunluğunu atmaya çalışabilirsiniz. 

ASLAN: Gün boyunca eğlenceli ve neşeli olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte keyif alacağınız bir aktivite geçirebilirsiniz. Ona karşı olan hislerinizi açıkça dillendirebilir, sevgi ve iltifat dolu sözlerinizle onu etkileyebilirsiniz.

BAŞAK: Bugün aşk hayatınızda yeni bir döneme girebilir, yeni kararlar alabilir ve onları uygulamak isteyebilirsiniz. Ayrıca bugün sportif faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Böylece kendinizi yenilenmiş ve sağlıklı hissedebilirsiniz.

TERAZİ: Bugün yakın çevrenizle iletişime geçebilir, onlarla hoş sohbetler yapabilirsiniz. Yakın çevrenizden beklenmedik haberler alabilir ve bu durum karşısında şaşkınlık yaşayabilirsiniz. 

AKREP: İş ve aile hayatında olumlu haberler alacağınız bir gün sizi bekliyor. İhmal ettiğiniz dostlarınızla görüşebilir, aşk hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

YAY: Kendinize olan güveninizin yükseldiği bir dönem. Ani değişiklikler sizi rahatsız etse bile genel anlamda olaylara bakış açınız olumlu olacak. Sağlıkla ilgili ufak tefek sıkıntılar başlayabilir, dikkat.

OĞLAK: Bugün kendinizi farklı hissedebilir, hayatınızdaki bazı şeyleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Ertelenmiş seyahat planları tekrar gündeme gelebilir. Çok güvendiğiniz insanlarla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilir, dostluklarınızı sorgulayabilirsiniz.

KOVA: Ödemeleriniz yüzünden biraz sıkıntı çekebilirsiniz. Eğer tutarlı harcamalar yaparsanız bu dönemi çabuk atlatacaksınız.

BALIK: Resmi evraklarla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Uğraşmanız gereken olaylar söz konusu. Duygusal yönünüz yine ön planda.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.