1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün iş hayatınızda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konulara duygusal yaklaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda daha başarılı olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili planlarda mücadele edebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün ailevi konulara duygusal yaklaşabilirsiniz. Kadınlardan alacağınız destek sizi rahatlatacaktır. Aldığınız sorumlulukları ilerletmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda sizi zorlayan konularda yardım alabilirsiniz. Emlak işleriyle ilgili gelişmeler olabilir. Gün içinde ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Evinizde güzel değişiklikler yapabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yakın çevrenizdeki konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün arkadaşlarınızla birlikte bol sohbetli bir gün geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya çalışın. Duygusal konulara yoğunlaşabilirsiniz. İş hayatınızda yön vermek istediğiniz konularda destek görebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün yeteneklerinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Geleceğinizi ilgilendiren konulara daha duygusal bakabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Maddi konularda başkalarının desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Gün içinde hassa olduğunuz konularda farkındalık geliştirebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün elinizde olmayan konular sizi zorlayabilir. Bilemediğiniz konulardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda hassas olduğunuz konular sizi zihinsel olarak yorabilir. İşlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Eğitim konularında yardım alabilirsiniz. Konsantrasyonunuzu sorumlu olduğunuz işlere yönlendirebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Geleceğinizle ilgili planlarınız sizi duygusal olarak yorabilir. Bu durum aşk hayatınızda strese neden olabilir. Yaşanan olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Mücadele gerektiren koşullar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. İşlerinizi belirginleştirmek isteyebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün iş hayatınızdaki konularda daha hızlı ilerleme kaydedeceğiniz koşullar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. İşleriniz için gerekli mücadeleyi verecek desteği arkanızda hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere duygularınızı koyabilirsiniz. Üstlerinizle birlikte çalışabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal konular ilginizi daha fazla çekebilir. Yabancılarla ilgili konularda çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir. Kafanızı dağıtmak için seyahatler planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi belirginleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün ortaklı konularda hassas olabilirsiniz. İlerleme kaydetmek için mücadele etmeniz gerekebilir. Sizi endişelendiren konuların daha fazla üstüne gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda daha fedakar olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda almanız gereken kararlar var. İşlerinizden gelecek paralar olabilir. Gün içinde harcamalarınıza dikkat edin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Eşinizle birlikte keyifli bir gün planlayabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki konularda engelleri aşmak için çaba gösterebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda karşınızdakine bağlı hareket etmeniz gerekebilir. Mücadelesini verdiğiniz konuları netleştirmek isteyebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ticari konularda sözleşmeler gündeme gelebilir. Bazı engelleri aşmak için mücadele verebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili işleri belirginleştirmek isteyebilirsiniz. Hassas olduğunuz konulara dikkat edin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.