1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 2 MİLYONU BAKIN NASIL KAÇIRDI!
2 MİLYONU BAKIN NASIL KAÇIRDI!

2 MİLYONU BAKIN NASIL KAÇIRDI!

Başkent Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinin tanınmış esnafı ;

A+A-

 

2 milyonluk ikramiyesini tek rakamla kaybetti

İşadamı Hüseyin Sancar, Milli Piyango’nun 2 milyonluk ikramiyesini tek rakamla kaybetti...

‘ÜZÜLMEDİM’

 

Başkent Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinin tanınmış esnafı 63 yaşındaki Hüseyin Sancar, Türkiye Milli Piyangosunun büyük ikramiyesi olan 2 milyon TL’yi, satın aldığı bilette tek rakamla kaçırdı.

Büyük ikramiyeyi kaçırdığı için çok fazla üzülmediğini söyleyen Sancar, “Benim biletimdeki rakam, 216186’dır. İkramiyenin isabet ettiği rakam ise 216086’dır. Bu para bana çıksa belki heyecanlanmazdım bile. Umarım ihtiyaçlı birine çıkmıştır” dedi. Sıkıntılı bir hayat yaşamadığını, gönül zenginliğinin kendisine yettiğini dile getiren Sancar, “O kadar paraya sahip olsaydım önce çocuklarıma ev alırdım. Arabayı yenilerdim. Dükkânımı bir süreliğine kapatıp eşimle birlikte memleketim Karaman’a giderdim.

Güzel bir tatil yapardım. Sonra tekrar gelirdim. Kazandığım parayla ihtiyaçlı insanlara daha fazla yardım ederdim. Bankaya bir miktar borcum var onu kapatırdım. Çıkmadı diye de üzülmüyorum. Çıksaydı da şimdiki yaşantımı değiştirmezdim. Yine sabah 6’da gelir dükkanımı açar, işime bakardım” ifadelerini kullandı.

“Şanslı bileti Ahmet Yürüyen sattı”

TC Milli Piyangosunun büyük ikramiyesini kazanan bilet KKTC’de satıldı. Piyangolar Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Cumhuriyeti Milli Piyangosunun tam bilete isabet eden büyük ikramiye bileti, KKTC Piyangolar Birimi Lefkoşa bayilerinden Ahmet Yürüyen tarafından satıldı.

Türkiye Milli Piyangosunun 9 Kasım akşamı yapılan çekilişinde 2.000.000 TL’lik büyük ikramiye “216086” numaralı tam bilete isabet etti. TC Milli Piyangosunun büyük ikramiyesinin KKTC'ye çıkması sevinçle karşılandı. 2.000.000 TL’lik Türkiye Milli Piyangosunu kazanan sadece KKTC’den oldu.

Teselli ikramiyeleri sahiplerini buldu

9 Kasım Pazartesi akşamı gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişinde teselli ikramiyesi kazananlar, ikramiyelerini dün Piyangolar Birimi Sorumlusu Biray Deliceırmak’ın elinden aldı. Adnan Menteş Eren “216083” ve Emre Ceyhan “216085” bilet numarası ile teselli ikramiyesini aldı.

Yürüyen’den talihliye mesaj var

Lefkoşa’da seyyar bayilik yapan ve Türkiye Milli Piyangosu’nun büyük ikramiyesinin isabet ettiği bileti satan Ahmet Yürüyen, talihliye parasını güle güle harcaması dileğinde bulundu.

Yürüyen, 2 milyon TL’yi kazanan talihlinin ihtiyaçlı birisi olması temennisinde de bulunarak, “Parayı aldıktan sonra onunla görüşmek isterim” dedi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.