1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 2 POLİS MEMURU YALAN İFADEDEN TEMİNATA BAĞLANDI!
2 POLİS MEMURU YALAN İFADEDEN TEMİNATA BAĞLANDI!

2 POLİS MEMURU YALAN İFADEDEN TEMİNATA BAĞLANDI!

2 polis memuru yalan ifadeden teminata bağlandı!

A+A-

Lefke’de 11 Aralık tarihinde meydana gelen bir trafik kazası ile ilgili 2’si polis 4 kişi “Gizli ittifak kurma ve polise yalan beyanda bulunma” suçlarıyla ilgili dün yargı huzuruna çıkarılarak teminata bağlandı.

Lefke’de polis memuru C.K. alkol tesiri altında kaza yaptığı ve polis memuru olan kardeşi C.K. ile birlikte kazayı K.T’in yaptığına dair yalan ifade verdiği gerekçesi ile dün Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarıldı. Geçtiğimiz hafta sonu haklarında 2 gün tutukluluk emri alınan Polis memuru kardeşler C.K, C.K yanı sıra ayni suçtan yargı huzuruna çıkarılan S.A ve K.T dün de teminat duruşması için yeniden yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede, polis memurları C.K., C.K.’nın yanı sıra, K.T. ve S.A.’ın, “Gizli ittifak kurma” ve “Polise yalan bilgi verme” suçlarından teminata bağlanarak tutuksuz yargılanmalarına emir verildi.

Polis memuru C.K.’nın kazadan sonra üzerine zimmetli olan tabancasını kazalı araçta bıraktığı ve bununla ilgili de aleyhine soruşturma bağlatıldığı edinilen bilgiler arasında.    

Kaza nasıl oldu?

11 Aralık 2013 tarihinde 17:00 sularında Güzelyurt- Lefke anayolunda, Aydınköy’deki Çakızdez Restoran önünde KJ 583 plakalı araçla seyreden Doğancı’da sakin C.K. (E-33), yolun solunu muhafaza etmeyerek, yolun sağına geçip, Güzelyurt istikametine doğru seyretmekte olan H.Ç.’ın kullanımındaki araçla çarpışması sonucu bir kaza meydana geldi.

Polis memuru C.K.’nın kazanın akabinde kaçtığı ve ertesi gün yapılan alkol muayenesinde alkollü olduğunun tespit edildi.

Kazadan sonra, C.K.’nın kardeşi olan polis memuru C.K'nın K.T’i kaza mahalline getirdi ve kazayı T’in yaptığını söyleyerek yalan beyanda bulundular. 

Olayda ayrıca, S. A.’ın da yalan tanıklık yaptığı öğrenildi.

  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.