1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün oldukça sosyalsiniz. Bazı etkinlikler düzenleyebilir, bu etkinlikler için atılımlarda bulunabilirsiniz. Öte yandan iş hayatınızda bazı değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Aklınızda yeni fikirler olabilir. Sevdiğiniz kişiyle ciddi konularda konuşabilirsiniz.
BOĞA: İş hayatınızda yaşadığınız bazı olumsuzluklar sizi hayal kırıklığına uğratmış olabilir. Negatif ruh haline bürünmemeye çalışın. Öte yandan aşk hayatınızda yaşadığınız hareketlilik sizi mutlu edecek. Ailenizde ise aldığınız sorumluluklar büyükleriniz tarafından takdir edilecek.
İKİZLER: Bugün iş amacıyla yapacağınız kısa seyahatlerin hazırlıklarını yapabilirsiniz. İşinizle ilgili olumlu çalışmalara imza atacaksınız. Kişisel gelişiminizle ilgili olarak başladığınız çalışmaların meyvelerini toplayacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki soğukluğu kaldırmak sizin elinizde. Ona yakın davranmalısınız.
YENGEÇ: Bugün beklediğiniz bazı haber ya da destekleri göremeyebilirsiniz. Öte yandan maddi konularda bulunduğunuz girişimlerden olumlu sonuç alacaksınız. İlişkinizde yeni bir döneme giriyor olabilirsiniz. Sevdiğinizle aranız oldukça iyi…
ASLAN: Gün boyunca ikili ilişkileriniz gündemde olacak. Sevdiğiniz kişiyle yapacağınız tartışmalar yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Sakin kalmalı ve olayların üzerine gitmemelisiniz. Öte yandan kişisel girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.
BAŞAK: Bugün yakın çevrenizden biriyle birlikte hareket etmeniz. Bazı şeyleri çözebilmek için, işinin ehli biriyle ortaklaşa bir adım atabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizi şaşırtmasına hazır olun. Fırsatları dikkatle değerlendirmelisiniz.
TERAZİ: Aşk hayatınızın olumlu şekilde hareketlendiği bir gün. Partnerinizle birlikte gelecek üzerine planlar yapıyorsunuz. Öte yandan gün içerisinde önemli bir toplantıya katılmanız gerekebilir. Sosyal alanda ise bazı etkinliklere katılabilirsiniz.
AKREP: Yoğun iş hayatınız ve işinizi önceliğiniz haline getirmeniz sevdiğinizle aranızı açabilir. Onun önem verdiği konulara siz de özen gösterirseniz hayal kırıklığı yaşamazsınız. Özellikle, işiniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi kurabilirseniz, ilişkinizi incinmeden ve incitmeden yürütmeyi başarabileceksiniz.
YAY: Bugün arkadaşlarınızla önemli bir girişimde bulunabilirsiniz. Ancak bu girişimleri büyük bir ciddiyetle ele almalısınız. Özellikle işinizle ilgili konularda çalışmalarınız varsa ve sevdikleriniz de olayın içindeyse, sorumluluklarınıza daha fazla sahip çıkmanız gerekir.
OĞLAK: Bugün sakin olan ruh haliniz yerini gergin saatlere bırakabilir. Ailenizi ilgilendiren konular önem kazanabilir. Sizden büyük beklentiler olabilir, bunları karşılayamama korkusuna kapılabilirsiniz. İlişkinizde ise çatışma olmaması için sakin kalmanız gerekiyor. Maddi beklentilerinizde hayal kırıklıkları olabilir.
KOVA: Öğle saatlerine kadar gergin ve huzursuz ruh haliniz öğleden sonra yerini canlı ve enerjik ruh haline bırakacak. Hayattan zevk almak isteyebilir, sizi eğlendirecek ve neşelendirecek aktiviteler ile uğraşabilirsiniz. Aşk konusunda karizmanızla öne çıkıyorsunuz.
BALIK: Bugün eğlenceli ve neşeli olacaksınız. İş ve kariyer hayatınızda inisiyatif kullanmanız gereken bazı durumlar olabilir. Akşamüstü alacağınız bir haber yüzünden moraliniz bozulabilir, gerginleşebilirsiniz. Aşk hayatınızda karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.